1. 
מעולה  (לת)
בתי  (06.04.02)
2. 
פירצה
 (23.05.02)
3. 
מים לכיסוי
חובב בישול  (22.08.02)
4. 
תגובה
לימור ,  ת"א  (07.11.02)
5. 
תגובה
ענת ,  ת"א  (07.11.02)
6. 
ריבת חצילים
שושי ,  עפולה  (15.04.04)
7. 
ריבת חצילים
רותי גריסרו ,  אשדוד  (05.08.04)
8. 
לא צריך מים זה לא מרק. בגלל המרירות של החציל יש להרתיח פעם א  (לת)
ג'ף  (25.08.04)
9. 
זהירות ! גם חצילים מתפוצצים !
ג'קי ,  מזכרת בתיה  (04.10.05)
10. 
ריבת חצילים
 (06.11.05)
11. 
יצא ממש טעים אבל...
ענת מנחם ,  אשדוד  (21.04.06)
12. 
אין סמיכות
אורי ,  קריות  (29.06.06)
13. 
אפשר להוסיף ג'לטין לסמיכות וזה גם שומר על הריבה  (לת)
rina  (17.09.06)
14. 
סליחה שאני מוגבל, אבל מה זה מסמרי ציפורן??  (לת)
Joe  (19.09.06)
15. 
תשובה ל-14, ושאלה שלי:
 (21.09.06)
16. 
ל-15
אלונה ,  צפון  (24.09.06)
17. 
תגובה ל- 14
שוש  (31.08.07)
18. 
ריבת חצילים
גילי ,  טבריה  (04.09.08)
19. 
ריבת חצילים
חיה ,  נתניה  (08.10.08)
20. 
כמה זמן מרתיחים
stav  (13.08.09)
21. 
ריבת חצילים
מלי ,  לונדוני אנגליה  (12.09.12)
22. 
שידרוג  (לת)
עמי ,  תל אביב  (21.08.15)
23. 
שדרוג
עמי ,  תל אביב  (21.08.15)