1.
מעולה
(לת)
בתי
(06.04.02)
2.
פירצה
(23.05.02)
3.
מים לכיסוי
חובב בישול
(22.08.02)
4.
תגובה
לימור
, ת"א
(07.11.02)
5.
תגובה
ענת
, ת"א
(07.11.02)
6.
ריבת חצילים
שושי
, עפולה
(15.04.04)
7.
ריבת חצילים
רותי גריסרו
, אשדוד
(05.08.04)
8.
לא צריך מים זה לא מרק. בגלל המרירות של החציל יש להרתיח פעם א
(לת)
ג'ף
(25.08.04)
9.
זהירות ! גם חצילים מתפוצצים !
ג'קי
, מזכרת בתיה
(04.10.05)
10.
ריבת חצילים
(06.11.05)
11.
יצא ממש טעים אבל...
ענת מנחם
, אשדוד
(21.04.06)
12.
אין סמיכות
אורי
, קריות
(29.06.06)
13.
אפשר להוסיף ג'לטין לסמיכות וזה גם שומר על הריבה
(לת)
rina
(17.09.06)
14.
סליחה שאני מוגבל, אבל מה זה מסמרי ציפורן??
(לת)
Joe
(19.09.06)
15.
תשובה ל-14, ושאלה שלי:
(21.09.06)
16.
ל-15
אלונה
, צפון
(24.09.06)
17.
תגובה ל- 14
שוש
(31.08.07)
18.
ריבת חצילים
גילי
, טבריה
(04.09.08)
19.
ריבת חצילים
חיה
, נתניה
(08.10.08)
20.
כמה זמן מרתיחים
stav
(13.08.09)
21.
ריבת חצילים
מלי
, לונדוני אנגליה
(12.09.12)
22.
שידרוג
(לת)
עמי
, תל אביב
(21.08.15)
23.
שדרוג
עמי
, תל אביב
(21.08.15)