1.
האם מותר להשתמש בתבלינים במקום עלים,זה יקל מאוד את העבודה
טל
(24.11.02)
2.
מעולה ועוד המלצה קטנה
א.ק
(06.12.02)
3.
קלאסי? טעות (ויהירות) בידיך
moi
, חיפה
(09.12.03)
4.
המילה קלאסי
ג'ורג'י
, מרכז
(15.10.04)
5.
נראה מה יהיה
אילן
, כפר סבא
(16.06.06)
6.
בשר וחלב!!!!!!!
(18.10.06)
7.
מסכימה עם 6
(לת)
ויקי
(15.01.07)
8.
די כבר נודניקים משועממים. (6 ו-7). כל מתכון אותו סיפור?
(לת)
לכו ללמוד תורה
, תצילו את כולנו (-:
(28.01.07)
9.
הוספתי גם קצת צנוברים
רמת גן
(05.03.07)
10.
אחחחח איזה טעים יצא אם חלב ויין
טל
, מרכז
(12.04.07)
11.
כשרות
(05.06.07)
12.
לשומרי הכשרות, מה הכשר בין כשרות ל"איכס"???
אריאל
(30.08.07)
13.
לגבי כשרות - הטעם בכלל לא קשור
השתמשתי כבסיס לתבשיל
(26.09.07)
14.
לכסות את הסיר כשעל אש קטנה?
(לת)
תמי
(16.10.07)
15.
לגבי האיכס
גדי
, מרכז
(19.05.08)
16.
כמה יין מוסיפים?
רוצה גם להכין
, ת"א
(05.08.08)
17.
אם כבר קלסי אז חסר גזר וסלרי
(לת)
מני
, ת"א
(01.04.09)
18.
נשמע טוב ובקשר לכל המוסיפים( יין , גזר , סלרי)
ללא שם
(13.08.09)
19.
מסכימה עם 8
....
(11.09.09)
20.
אהבתי אבל...
חסום
, גבעתיים
(07.10.09)
21.
לכל שומרי הכשרות ואנשי ה"איכס"!
לל
, בני ברק
(17.03.10)
22.
למה צריך לערבב חלב עם בשר - גועל נפש !
(לת)
(19.04.10)
23.
יצא מצוין!
מ
(24.08.10)
24.
אתם גורמים לנו לשנוא אתכם, הדתיים!!!
קרן
, רעננה
(28.10.10)
25.
צודקת קרן-תנסי גבינה צהובה מגוררת מלמעלה
לולה
, ת"א
(03.11.10)
26.
(לת)
(25.01.11)
27.
אין צורך בגבינה
מיכל החילונית
(25.01.11)
28.
אם כך יקירתי כל הגויים באשר הם
לולה
, ת"א
(28.02.11)
29.
למה ?
שרון
, שרון
(30.04.11)
30.
בעיניין חלב-בשר....
שירי
(17.07.11)
31.
חחח מצחיקים הדוסים שממציאים מחקרים שלא קיימים
ללי
(16.09.11)
32.
ל-"ללי" שמצחיק אותה...
אסף
(04.03.12)
33.
לכל החכמולוגים למעלה...
אביטל
(06.06.12)
34.
מיכל את טועה , בדקי את מקורות המחקר
(לת)
מתי
(14.09.12)
35.
נו....
רותי
, עין גב
(17.01.13)
36.
בשביל להבין את מה שכתב 13
(לת)
צריך לעבור קורס
, פסיכומטרי של High Q
(03.05.13)
37.
לשירי מתגובה 30
גיא
, צפון
(15.12.14)