1. 
האם מותר להשתמש בתבלינים במקום עלים,זה יקל מאוד את העבודה
טל  (24.11.02)
2. 
מעולה ועוד המלצה קטנה
א.ק  (06.12.02)
3. 
קלאסי? טעות (ויהירות) בידיך
moi ,  חיפה  (09.12.03)
4. 
המילה קלאסי
ג'ורג'י ,  מרכז  (15.10.04)
5. 
נראה מה יהיה
אילן ,  כפר סבא  (16.06.06)
6. 
בשר וחלב!!!!!!!
 (18.10.06)
7. 
מסכימה עם 6  (לת)
ויקי  (15.01.07)
8. 
די כבר נודניקים משועממים. (6 ו-7). כל מתכון אותו סיפור?  (לת)
לכו ללמוד תורה ,  תצילו את כולנו (-:  (28.01.07)
9. 
הוספתי גם קצת צנוברים
רמת גן  (05.03.07)
10. 
אחחחח איזה טעים יצא אם חלב ויין
טל ,  מרכז  (12.04.07)
11. 
כשרות
 (05.06.07)
12. 
לשומרי הכשרות, מה הכשר בין כשרות ל"איכס"???
אריאל  (30.08.07)
13. 
לגבי כשרות - הטעם בכלל לא קשור
השתמשתי כבסיס לתבשיל  (26.09.07)
14. 
לכסות את הסיר כשעל אש קטנה?  (לת)
תמי  (16.10.07)
15. 
לגבי האיכס
גדי ,  מרכז  (19.05.08)
16. 
כמה יין מוסיפים?
רוצה גם להכין ,  ת"א  (05.08.08)
17. 
אם כבר קלסי אז חסר גזר וסלרי  (לת)
מני ,  ת"א  (01.04.09)
18. 
נשמע טוב ובקשר לכל המוסיפים( יין , גזר , סלרי)
ללא שם  (13.08.09)
19. 
מסכימה עם 8
....  (11.09.09)
20. 
אהבתי אבל...
חסום ,  גבעתיים  (07.10.09)
21. 
לכל שומרי הכשרות ואנשי ה"איכס"!
לל ,  בני ברק  (17.03.10)
22. 
למה צריך לערבב חלב עם בשר - גועל נפש !  (לת)
 (19.04.10)
23. 
יצא מצוין!
מ  (24.08.10)
24. 
אתם גורמים לנו לשנוא אתכם, הדתיים!!!
קרן ,  רעננה  (28.10.10)
25. 
צודקת קרן-תנסי גבינה צהובה מגוררת מלמעלה
לולה ,  ת"א  (03.11.10)
26. 
 (לת)
 (25.01.11)
27. 
אין צורך בגבינה
מיכל החילונית  (25.01.11)
28. 
אם כך יקירתי כל הגויים באשר הם
לולה ,  ת"א  (28.02.11)
29. 
למה ?
שרון ,  שרון  (30.04.11)
30. 
בעיניין חלב-בשר....
שירי  (17.07.11)
31. 
חחח מצחיקים הדוסים שממציאים מחקרים שלא קיימים
ללי  (16.09.11)
32. 
ל-"ללי" שמצחיק אותה...
אסף  (04.03.12)
33. 
לכל החכמולוגים למעלה...
אביטל  (06.06.12)
34. 
מיכל את טועה , בדקי את מקורות המחקר  (לת)
מתי  (14.09.12)
35. 
נו....
רותי ,  עין גב  (17.01.13)
36. 
בשביל להבין את מה שכתב 13  (לת)
צריך לעבור קורס ,  פסיכומטרי של High Q  (03.05.13)
37. 
לשירי מתגובה 30
גיא ,  צפון  (15.12.14)