1. 
גם לכם זה עשה זבובים במטבח  (לת)
 (23.07.04)
2. 
כדאי להוסיף כף ברנדי בסוף הערבוב, משדרג כל מתכון כבד קצוץ  (לת)
יעל  (24.07.04)
3. 
תוספת ברוכה לכבד קצוץ
שטקלר אורי ,  קריית חיים  (25.09.04)
4. 
בלי כף מיונז ?
ניצנצ  (15.03.05)
5. 
כדאי להוסיף
רחל  (18.09.05)
6. 
למה ביד?
לין ,  תל אביב  (09.11.05)
7. 
כדאי מאוד
רחל ,  חיפה  (27.11.05)
8. 
חייב לצלות על האש את הכבד לפני הטיגון - חובה  (לת)
סיגל ,  עפולה  (29.11.05)
9. 
NOT BAD
מיה ,  רחובות  (15.06.06)
10. 
8 שוב את והשטויות כשרות שלך?
מרק חציל  (05.07.06)
11. 
כבד קצוץ
 (28.12.06)
12. 
שידרוג למתכון
אלעד ,  יערה  (04.07.07)
13. 
10 מה הבעיה שלך עם הכשרות?  (לת)
אבי  (29.09.07)
14. 
להוסיף למתכון תפוח עץ חצוץ.מוסיף המון.  (לת)
שושנה ,  חיפה  (24.12.07)
15. 
התוספת שתופסת
אילנית ,  אשדוד  (27.02.08)
16. 
למס' 8 רק יהודים צריכים להכשיר את הכבד תחילה
 (21.09.08)
17. 
ל-10: גם ליהודים דתיים יש זכות התבטאות כאן לא רק לאחד כמוך
אלכסה  (05.11.08)
18. 
לא כשר:להוסיף 200ג' שמנת מתוקה  (לת)
 (12.01.09)
19. 
כבד קצוץ
דליה ,  שרון  (07.04.09)
20. 
חובה לצלות 6את הכבד מטעמי כשרות ולדעתי גם הרבה יותר טעים כך
אילנה  (23.04.09)
21. 
אני אף פעם לא צליתי, אבל כן הוספתי פלפל מלח
 (31.03.10)
22. 
לא מטגנן!!
ג'נין ,  ראשון לציון  (19.08.11)
23. 
שאלה בדבר כשרות
איזי גור ,  על המדרכה  (26.09.11)
24. 
ברנדי לכבד קצוץ
עדה ,  פתח תקוה  (11.11.11)