1.
זו עוגה 'מדברת'... :)
טל מיהוד
(09.06.04)
2.
שחיתות מומלצת
ליאור
(09.06.04)
3.
פשוט מנה מעולה!!
יוניקי
, תל-אביב
(17.06.04)
4.
מעולה
ויקי
, קרית אונו
(09.07.04)
5.
הכנתי ויצא חזק ביותר
(לת)
karin f
(31.08.04)
6.
יצא פשוט "ללקק את האצבעות"
ויקי
, אשדוד
(06.09.04)
7.
אפשר להקפיא? יצאה לי תבנית ענקית...
(לת)
דנה
, תל אביב
(13.01.05)
8.
עוגה מדהימה
משה
(18.02.05)
9.
הבסיס מהשוקולד כבד מאוד
יפעת
, נס ציונה
(10.04.05)
10.
כבד מדי
שוש
, מודיעין
(05.05.05)
11.
שיפורים
רותי שמר
(28.05.05)
12.
תיקון טעות למס' 11: בקקאו לא... "קקה" כפי שרשמה
(02.06.05)
13.
מקצה שיפורים
קרן
, נתניה
(02.06.05)
14.
אה, וגם
קרן
, נתניה
(03.06.05)
15.
אפשר לוותר על הגבינה במתכון?
ל
(01.12.05)
16.
עוגה דיאטטית ביותר! התחת שלי מוסר תודה
(לת)
(01.12.05)
17.
נודניקים...מספיק ודי....
שף
(01.12.05)
18.
אמא'להת איזו עוגהץ רק מלראות אותה-השמנתי!
(לת)
ליאן
(01.12.05)
19.
עוגה עם פרורים
מינה
(01.12.05)
20.
עוגה
מינה
(01.12.05)
21.
אפשר סוכר חום-דמררה במקום לבן?
(לת)
אוהב מתוק...
(01.12.05)
22.
או אני יודעת שזה משמין
(01.12.05)
23.
ח-ג-י-ג-ה של עוגה
טליה
(02.12.05)
24.
מעולה
שלי
, הרצליה
(04.12.05)
25.
טעם החיים
מיכאל
, צפון
(20.12.05)
26.
איפה שלב מספר 9? מקווה שהדילוג מעליו הוא לא קריטי...
(לת)
הרעבה מחיפה
(19.05.06)
27.
באיזה קמח להשתמש לתחתית ולפירורים?
ש.ר.
, רחובות
(29.06.07)
28.
האם זה יוצא כמו בתמונה?
(לת)
איילה
(20.08.07)
29.
פרורים...מספר 19
דנה
, תל אביב
(05.06.08)
30.
קמח...למספר 27
דנה
, תל אביב
(05.06.08)
31.
גודל תבנית
(07.06.08)
32.
עוגת בראוניז גבינה קרין גורן
ריקי אלמלח
, קרית אתא
(06.06.08)
33.
יצא פשוט סבבה ואם לא אז מדהים
(לת)
אופיר
, אילת
(01.05.09)
34.
עזרה למי שעשה
(04.07.09)
35.
מדהימההההההההההההההההההההה!!!!
חפצי
, חיפה
(31.08.09)
36.
רבותי וגבירותי שימו לב תבנית מלבנית לא יכולה להיות 37/37 הכו
דני
, השרון
(23.12.09)
37.
עוגה משובחת ביותר !!!
מירה קדם
, ירושלים
(04.07.10)
38.
ל 34
ליאת
, פינלנד. שדרות
(16.01.11)