1. 
זו עוגה 'מדברת'... :)
טל מיהוד  (09.06.04)
2. 
שחיתות מומלצת
ליאור  (09.06.04)
3. 
פשוט מנה מעולה!!
יוניקי ,  תל-אביב  (17.06.04)
4. 
מעולה
ויקי ,  קרית אונו  (09.07.04)
5. 
הכנתי ויצא חזק ביותר  (לת)
karin f  (31.08.04)
6. 
יצא פשוט "ללקק את האצבעות"
ויקי ,  אשדוד  (06.09.04)
7. 
אפשר להקפיא? יצאה לי תבנית ענקית...  (לת)
דנה ,  תל אביב  (13.01.05)
8. 
עוגה מדהימה
משה  (18.02.05)
9. 
הבסיס מהשוקולד כבד מאוד
יפעת ,  נס ציונה  (10.04.05)
10. 
כבד מדי
שוש ,  מודיעין  (05.05.05)
11. 
שיפורים
רותי שמר  (28.05.05)
12. 
תיקון טעות למס' 11: בקקאו לא... "קקה" כפי שרשמה
 (02.06.05)
13. 
מקצה שיפורים
קרן ,  נתניה  (02.06.05)
14. 
אה, וגם
קרן ,  נתניה  (03.06.05)
15. 
אפשר לוותר על הגבינה במתכון?
ל  (01.12.05)
16. 
עוגה דיאטטית ביותר! התחת שלי מוסר תודה  (לת)
 (01.12.05)
17. 
נודניקים...מספיק ודי....
שף  (01.12.05)
18. 
אמא'להת איזו עוגהץ רק מלראות אותה-השמנתי!  (לת)
ליאן  (01.12.05)
19. 
עוגה עם פרורים
מינה  (01.12.05)
20. 
עוגה
מינה  (01.12.05)
21. 
אפשר סוכר חום-דמררה במקום לבן?  (לת)
אוהב מתוק...  (01.12.05)
22. 
או אני יודעת שזה משמין
 (01.12.05)
23. 
ח-ג-י-ג-ה של עוגה
טליה  (02.12.05)
24. 
מעולה
שלי ,  הרצליה  (04.12.05)
25. 
טעם החיים
מיכאל ,  צפון  (20.12.05)
26. 
איפה שלב מספר 9? מקווה שהדילוג מעליו הוא לא קריטי...  (לת)
הרעבה מחיפה  (19.05.06)
27. 
באיזה קמח להשתמש לתחתית ולפירורים?
ש.ר. ,  רחובות  (29.06.07)
28. 
האם זה יוצא כמו בתמונה?  (לת)
איילה  (20.08.07)
29. 
פרורים...מספר 19
דנה ,  תל אביב  (05.06.08)
30. 
קמח...למספר 27
דנה ,  תל אביב  (05.06.08)
31. 
גודל תבנית
 (07.06.08)
32. 
עוגת בראוניז גבינה קרין גורן
ריקי אלמלח ,  קרית אתא  (06.06.08)
33. 
יצא פשוט סבבה ואם לא אז מדהים  (לת)
אופיר ,  אילת  (01.05.09)
34. 
עזרה למי שעשה
 (04.07.09)
35. 
מדהימההההההההההההההההההההה!!!!
חפצי ,  חיפה  (31.08.09)
36. 
רבותי וגבירותי שימו לב תבנית מלבנית לא יכולה להיות 37/37 הכו
דני ,  השרון  (23.12.09)
37. 
עוגה משובחת ביותר !!!
מירה קדם ,  ירושלים  (04.07.10)
38. 
ל 34
ליאת ,  פינלנד. שדרות  (16.01.11)