1. 
מעולה  (לת)
רדה  (26.11.05)
2. 
שכחו להוסיף נענע יבשה וחתיכות שום!
סורית  (05.08.06)
3. 
עכשיו זה הזמן לאוכל לבנוני ?!?!?!?!?!  (לת)
 (05.08.06)
4. 
סורית, תשלחי מתכונים  (לת)
סורי  (05.08.06)
5. 
יש גם אלפי יהודים פליטים מלבנון  (לת)
בעיקר בבת ים ,  האוכל הכי טעים  (05.08.06)
6. 
ל-3. כן, נאכל אותם בלי מלח!  (לת)
 (05.08.06)
7. 
ל3
 (05.08.06)
8. 
ממלאים רק רבע מאורכו? אני ממלאת 3/4.מה כאן "לבנוני"?
אילנה ,  הרצליה  (05.08.06)
9. 
מה זה "לטבול אותו במלח לכמה דקות"??
סבתא אילנה  (05.08.06)
10. 
קישואים מבשלים שעתיים? יוצא רסק !!!!
רינה הבשלנית ,  הרצליה  (05.08.06)
11. 
סתם קישוא ממולא, והוראות מוזרות............  (לת)
שף אלפרדו  (05.08.06)
12. 
תגובה ל8
ליאור ,  קרית גת  (06.08.06)
13. 
מה ? זה לבנוני?המתכון הנ"ל עבר מוטציה אצלך גרס
לבנונית אורגינל ,  חיפה  (06.08.06)
14. 
כן סורי........
ס.צ ,  אזור  (06.08.06)
15. 
הכוונה אולי לטבול אותם במקווה???  (לת)
מסעוד הטבח ,  מסעדה לבנונית  (06.08.06)
16. 
למספר 3 - ממש לא.
קייטרינג גניה וצביקה ,  אוכל ביתי  (06.08.06)
17. 
אצלנו מוסיפים פלפל חריף ופטרוזיליה וגם אבקת מרק.  (לת)
גניה ליברמן ,  גפילטע קוסעלעך  (06.08.06)
18. 
הסורית צודקת ב-1000% - חובה נענע יבש!  (לת)
סורי גם  (06.08.06)
19. 
סוג האורז
קוסא מחשי  (06.08.06)
20. 
אם משתמשים ברסק עגבניות, אני תמיד מוסיף חצי כפית סוכר.
מושיק ,  שפלה  (06.08.06)
21. 
ל-רינה הבשלנית קישוא שטוגן - לא יתפרק גם אחרי שלש שעות בישול  (לת)
 (06.08.06)
22. 
הנוסח הספרדי הגלילי
אדומה ,  מרכז  (06.08.06)
23. 
ל-11
רחל ,  חולון  (06.08.06)
24. 
אחלה
בילבי ,  תל מונד  (06.08.06)
25. 
אפשר להשתמש בכפית קטנה
לובנניה ,  צידון  (19.12.06)
26. 
מצויין וטעים! מספר הערות וטיפים:
טלי  (26.07.08)
27. 
על הקישואים הממולאים של גרסיה גרגו
olgadaabul ,  קרית טבעון  (02.10.08)
28. 
תיקון קטן למתכון
נאוה  (06.11.12)