1. 
לביבות טעימות והצעת גיוון נוספת
אדוה ,  ת"א  (15.07.07)
2. 
מה קורה לתפוחי אדמה שמשרים אותם ללילה במים
אורנה ,  חולון  (04.12.07)
3. 
ל - 2: זה מוציא מהתפו"א את העמילן  (לת)
אלכס ,  פ"ת  (29.12.07)
4. 
הקפאה
דגנית  (13.12.08)
5. 
לא נידבק
אתי ,  הוד השרון  (21.12.08)
6. 
מומלץ להוסיף פטרוזיליה
תמר ש ,  צפון  (22.12.08)
7. 
איזה קמח?
עדינה  (23.12.08)
8. 
למס 5 כנראה לא סחטת מספיק את התפוא וגם היה חסר קמח  (לת)
 (23.12.08)
9. 
כמות?
דבורה ,  ב"ש  (23.12.08)
10. 
לביבות תפוחי אדמה
נילי ,  רמת גן  (25.12.08)
11. 
אדומים
ערן  (26.12.08)
12. 
לביבות תפוחי אדמה
אלישבע ,  נצרת עילית  (23.08.09)
13. 
לידעתכם...
בשלן,ת"א ,  תל אביב  (11.09.09)
14. 
לא התבשל
זהר ,  הרצליה  (04.12.09)
15. 
מה וכמה
איילת השחר ,  אבנ"ץ  (14.12.09)
16. 
כמות טובה
שירי ,  השרון  (17.12.09)
17. 
לביבות תפוחי אדמה
פרדי ,  יבנה  (18.12.09)
18. 
הלביבות
מריאל  (26.12.11)
19. 
וואי טעים
רוניה ,  תלמים  (30.12.11)
20. 
בגלל שלא טיגנת , תבשלי קודם  (לת)
Avangard  (23.03.12)
21. 
מתכון מצוין
עידית ,  גבעתיים  (27.06.12)
22. 
מדהים!
ענבל ,  חיפה  (06.12.12)
23. 
גיוון נוסף.
ארז בוקובזה ,  באר שבע  (09.12.15)