1.
לביבות טעימות והצעת גיוון נוספת
אדוה
, ת"א
(15.07.07)
2.
מה קורה לתפוחי אדמה שמשרים אותם ללילה במים
אורנה
, חולון
(04.12.07)
3.
ל - 2: זה מוציא מהתפו"א את העמילן
(לת)
אלכס
, פ"ת
(29.12.07)
4.
הקפאה
דגנית
(13.12.08)
5.
לא נידבק
אתי
, הוד השרון
(21.12.08)
6.
מומלץ להוסיף פטרוזיליה
תמר ש
, צפון
(22.12.08)
7.
איזה קמח?
עדינה
(23.12.08)
8.
למס 5 כנראה לא סחטת מספיק את התפוא וגם היה חסר קמח
(לת)
(23.12.08)
9.
כמות?
דבורה
, ב"ש
(23.12.08)
10.
לביבות תפוחי אדמה
נילי
, רמת גן
(25.12.08)
11.
אדומים
ערן
(26.12.08)
12.
לביבות תפוחי אדמה
אלישבע
, נצרת עילית
(23.08.09)
13.
לידעתכם...
בשלן,ת"א
, תל אביב
(11.09.09)
14.
לא התבשל
זהר
, הרצליה
(04.12.09)
15.
מה וכמה
איילת השחר
, אבנ"ץ
(14.12.09)
16.
כמות טובה
שירי
, השרון
(17.12.09)
17.
לביבות תפוחי אדמה
פרדי
, יבנה
(18.12.09)
18.
הלביבות
מריאל
(26.12.11)
19.
וואי טעים
רוניה
, תלמים
(30.12.11)
20.
בגלל שלא טיגנת , תבשלי קודם
(לת)
Avangard
(23.03.12)
21.
מתכון מצוין
עידית
, גבעתיים
(27.06.12)
22.
מדהים!
ענבל
, חיפה
(06.12.12)
23.
גיוון נוסף.
ארז בוקובזה
, באר שבע
(09.12.15)