1. 
קציצות העדשים
rutke ,  krayot  (08.02.05)
2. 
בלי טיגון, בלי אפיה???  (לת)
סיגל ,  תל-אביב  (10.02.05)
3. 
קציות עדשים
עירקאית  (10.02.05)
4. 
כן, מה קורה פה?  (לת)
עדנה  (10.02.05)
5. 
מתכון לא ברור בכלל
יקיר אלתנני  (10.02.05)
6. 
לא צריך להשרות עדשים כתומות  (לת)
 (10.02.05)
7. 
לא צריך לטגן
מיכל  (10.02.05)
8. 
נשמע מענין ובריא
לילי צוקר ,  ירושלים  (08.03.05)
9. 
לא, זה בלי טיגון או אפייה פשוט אוכלים ככה וכן צריך להשרות  (לת)
 (27.07.05)
10. 
שידרוג רציני יקרה אחרי אפיה קצרה  (לת)
 (11.08.06)
11. 
זה מתכון טורקי מסורתי
אורי  (04.07.09)