1. 
טחינה גולמית? אין צורך לדלל אותה קודם, ממה לא ברור.
שי ,  תל אביב  (23.03.03)
2. 
תגובה ל - 1
אביב  (05.05.03)
3. 
מה זה גולמית ? הצנצנות במרכול הן גולמית ?  (לת)
קרן  (12.12.03)
4. 
סלטים-טחינה בנוסח ערבי/ בני סיידא
נעה פילוסוף  (03.04.04)
5. 
טחינה רגילה לא מוכנה אלה בקופסאות 500 ק"ג  (לת)
 (19.07.04)
6. 
צריך להשתמש בטחינה מוכנה לאכילה
גיל  (06.10.04)
7. 
הטחינות הכי טובות
איריס  (04.01.05)
8. 
באבא גנוש 3  (לת)
יהודה ברקן  (22.03.05)
9. 
רצוי להשתמש בטחינה מוכנה, רצוי משומשום מלא
 (03.04.05)
10. 
כן, טחינה גולמית. אבל..
דידי  (13.05.05)
11. 
אה..לגבי סוג הטחינה. אז זו טחינה גולמית
דידי  (13.05.05)
12. 
באבא גנוש זה עם טחינה גולמית ........
השף העיראקי  (17.07.05)
13. 
אפשר להוסיף בצל מטוגן - מעדן!  (לת)
רותי  (13.07.06)
14. 
סלטים
נורית ,  ראשון לציון  (28.08.06)
15. 
תגובה ל-10
יאיר  (10.09.06)
16. 
רצוי להשתמש בטחינה גולמית כמו חומוס
גבריאל ,  זיכרון  (10.09.06)
17. 
קילוף חצילים
כרמליטה ,  רמת גן  (19.09.06)
18. 
אין כל צורך במלח אלא בהרבה לימון  (לת)
rona  (18.11.06)
19. 
בכל שלבי הטיפול בחצילים מומלץ להשתמש בכף עץ
חיים ,  באר-שבע  (05.12.06)
20. 
אין צורך לקלף את החצילים
אבי  (13.08.07)
21. 
רק חציל בלאדי !!!
אבי ,  בנימין  (31.10.07)
22. 
נכון!!!  (לת)
 (02.11.07)
23. 
baba ganouje
d ,  usa  (20.03.08)
24. 
טחינה בחצילים
poogle  (30.08.08)
25. 
תוספת
חן ,  רמת גן  (11.02.11)
26. 
איפה אפשר לקנות חצילים?  (לת)
מלכישוע ,  בת ים  (09.05.11)
27. 
בבדיקת "כלבוטק" הטחינה הכי טובה היא של "אחווה".
נתי צ. ,  רעננה  (06.09.13)
28. 
חצילים בטחינה
רבקה ,  חיפה  (06.11.13)