1. 
קציצות בשר וירקות
יפה ,  ירושלים  (20.05.02)
2. 
יאמי
זיו  (10.03.04)
3. 
מעולה...
גלית  (03.04.04)
4. 
תודה רבה!
יוסף  (24.08.04)
5. 
קציצות הודו+תפו"א בצלי
מלכת הקציצות  (09.10.04)
6. 
האם המים אמורים לכסות את תפו"א?  (לת)
יעל  (30.05.05)
7. 
בעניין הטיגון..........
תמי  (24.06.06)
8. 
תגובה ל- 7
עינב  (27.07.06)
9. 
יצא מעולה!!! עשיתי עם בשר בקר טחון, הנענע מאוד מוסיף אז...
אפרת כהן ,  ראשל"צ  (08.02.07)
10. 
קציצות מעולות וטעימות.
נטע ,  ירושלים  (02.03.09)
11. 
קציצות הודו
מירה  (09.09.11)