1.
קציצות בשר וירקות
יפה
, ירושלים
(20.05.02)
2.
יאמי
זיו
(10.03.04)
3.
מעולה...
גלית
(03.04.04)
4.
תודה רבה!
יוסף
(24.08.04)
5.
קציצות הודו+תפו"א בצלי
מלכת הקציצות
(09.10.04)
6.
האם המים אמורים לכסות את תפו"א?
(לת)
יעל
(30.05.05)
7.
בעניין הטיגון..........
תמי
(24.06.06)
8.
תגובה ל- 7
עינב
(27.07.06)
9.
יצא מעולה!!! עשיתי עם בשר בקר טחון, הנענע מאוד מוסיף אז...
אפרת כהן
, ראשל"צ
(08.02.07)
10.
קציצות מעולות וטעימות.
נטע
, ירושלים
(02.03.09)
11.
קציצות הודו
מירה
(09.09.11)