1. 
קציצות מעדן - מומלץ !!!
חי ,  חיפה  (14.02.02)
2. 
תודה
נוי  (10.09.02)
3. 
קציצות סוף הדרך
אורי ,  תל אביב  (09.02.03)
4. 
תגובה
יעל ,  רעננה  (20.01.04)
5. 
קציצות
ימית ,  שומרון  (20.06.04)
6. 
פצצה
רגב ,  נתניה  (01.12.04)
7. 
אני לא מכניס לגופי כל בשר למעט בשר עוף....
אשדוד  (22.10.05)
8. 
ליעל מרעננה, אפשר גם מעוף אם את לא אוהבת בשר  (לת)
רוני אבוטבול  (22.10.05)
9. 
חוור!!!
מרים ,  מרכז  (23.10.05)
10. 
קציצות בשר
רינה ,  נתניה  (22.10.05)
11. 
קציצות
מינה  (22.10.05)
12. 
כמויות
מיכל ,  חדרה  (22.10.05)
13. 
פשוט נהדר
מירי ,  בת-ים  (23.10.05)
14. 
מרוקאי ממרקש
 (23.10.05)
15. 
מתכון ממש חוור ולא טעים!
גרוע!!  (23.10.05)
16. 
9, את מאד שלילית. חפשי תירס לשבת עליו והרגעי.  (לת)
 (23.10.05)
17. 
יש אפשרות להוסיף מעט רסק? כדי שיהיה צבע  (לת)
טלי ,  בת ים  (23.10.05)
18. 
ל- 12.
חמור קופץ בראש ,    (23.10.05)
19. 
sounds good
david ,  hong kong  (23.10.05)
20. 
מישהו יכול להסביר למה חשוב להוסיף בהרט?
 (23.10.05)
21. 
קציצות כוסברה ושום
א ,  שפלה  (23.10.05)
22. 
מזעזע ,יש יותר מידי טעם של שמן אל תנסו  (לת)
טלי ,  בת ים  (23.11.05)
23. 
לא משהו
ענת ,  חולון  (12.03.06)
24. 
אפשר להוסיף לרוטב ארקטישוק, סלרי, עוד שורשים...
תוספות  (22.04.06)
25. 
הקציצות נהדרות, אך הכנתי רוטב שונה....
ויקי ,  אזור  (28.05.06)
26. 
יצא מצוין עם רוטב שונה
אסי  (17.11.06)
27. 
טעים ברמה שלא תיארתי...
אתי ,  נתניה  (05.07.07)
28. 
לא משהו  (לת)
אירית ,  כרכור  (26.09.07)
29. 
יצא מדהים מדהים מדהים!!
רחלי ,  מרכז  (25.03.08)
30. 
לא לנסות-אני ניסיתי וזה לא טעים  (לת)
מאכזב מאוד  (30.03.08)
31. 
מתכון 10 !!!
יובל  (13.10.08)
32. 
חובה להוסיף רסק עגבניות וכף וחצי אבקת מרק עוף
אפרת ,  מודיעין  (16.10.08)
33. 
מעולה!!!
אסף  (22.02.09)
34. 
16 כך לא מגיבים,זו דעתה, תפרגני לה....
שמעון ,  השרון  (07.06.12)