1. 
בשר וחלב ביחד-איכס!
דפנה כהן ,  ירושלים  (20.06.02)
2. 
איכס
יוסי  (18.07.02)
3. 
מרגרינה או חמאה פרווה
מאיה  (25.07.02)
4. 
כשר?
אורלי ,  פ"ת  (11.11.02)
5. 
אף אחד לא מכריח אתכם
לא מי"ה  (16.11.02)
6. 
שום איכס, תפסיקו לבלבל את המוח, תשתמשו במרגרינה בלי לעשות סי  (לת)
 (20.02.03)
7. 
למה איכס?
איריס  (02.05.03)
8. 
תגובה לדפנה 1
דוק ,  מרכז  (20.05.03)
9. 
בשר וחלב ביחד למה???!!!
a.v  (26.06.03)
10. 
פשוט כי זה טעים  (לת)
חן  (18.09.03)
11. 
תגובה לדפנה מהתגובה הראשונה
רומן ,  מרכז  (03.02.04)
12. 
כבד עוף בחלב ...
נועה ,  ירושלים  (01.04.04)
13. 
מצויין
 (15.04.04)
14. 
ניסיתי..
גיא ,  תל אביב  (05.09.04)
15. 
מעניין. מתכון המקורי הרגיל עדיף עלי  (לת)
רינה  (19.01.05)
16. 
תגובה
איב ,  שדרות  (30.01.05)
17. 
ההבדל בין מרגרינה לחמאה הוא כמו בין מדחום אוראלי לרקטלי הטעם  (לת)
א.זרח ,  איזור א  (08.02.05)
18. 
למה לגרום לתגובות מיותרות
שירלי  (08.02.05)
19. 
חמאה גם פחות מזיקה ממרגרינה שמלאה בשומן טרנס מזיק ביותר
זה למה!  (06.11.05)
20. 
כל הכבוד!
ריקי ,  ירושלים  (16.11.05)
21. 
כבד כשר
רוני  (17.01.06)
22. 
תפסיקו עם הכפיה הדתית שלכם
אדם ,  תל אביב  (23.04.06)
23. 
שמן זית במקום
סאל ,  אשדוד  (08.07.06)
24. 
אפשרות אחרת
אודליה  (18.08.06)
25. 
הכי טעים מיונז איכותי במקום חמאה. בדוק!  (לת)
 (16.01.07)
26. 
אחלה מתכון!! יאמי
גרטה  (15.04.07)
27. 
מתכון מעולה
לילי ,  רומניה  (11.07.07)
28. 
אפשר....
sweetgirl ,  אופקים  (14.07.07)
29. 
לא טעים
מיקי ,  הרצליה  (24.07.07)
30. 
לבשר-תוספת של חמאה או שמנת-הכי טעים!
יעל  (14.04.08)
31. 
כבד קצוץ
AVNILI ,  קרית חיים  (11.08.08)
32. 
תגובה למס' 1
גלינה ,  באר-שבע  (09.02.09)
33. 
מס' 32 - חמאה היא חלבית - תבדקי קודם...  (לת)
 (10.03.09)
34. 
והסוכר???
אירית ,  ת"א  (29.04.09)
35. 
יש מרגרינה פרווה!
יעל ,  רעננה  (19.01.10)
36. 
כבד קצוץ
ענת ,  מושב חניאל  (27.03.12)