1.
בשר וחלב ביחד-איכס!
דפנה כהן
, ירושלים
(20.06.02)
2.
איכס
יוסי
(18.07.02)
3.
מרגרינה או חמאה פרווה
מאיה
(25.07.02)
4.
כשר?
אורלי
, פ"ת
(11.11.02)
5.
אף אחד לא מכריח אתכם
לא מי"ה
(16.11.02)
6.
שום איכס, תפסיקו לבלבל את המוח, תשתמשו במרגרינה בלי לעשות סי
(לת)
(20.02.03)
7.
למה איכס?
איריס
(02.05.03)
8.
תגובה לדפנה 1
דוק
, מרכז
(20.05.03)
9.
בשר וחלב ביחד למה???!!!
a.v
(26.06.03)
10.
פשוט כי זה טעים
(לת)
חן
(18.09.03)
11.
תגובה לדפנה מהתגובה הראשונה
רומן
, מרכז
(03.02.04)
12.
כבד עוף בחלב ...
נועה
, ירושלים
(01.04.04)
13.
מצויין
(15.04.04)
14.
ניסיתי..
גיא
, תל אביב
(05.09.04)
15.
מעניין. מתכון המקורי הרגיל עדיף עלי
(לת)
רינה
(19.01.05)
16.
תגובה
איב
, שדרות
(30.01.05)
17.
ההבדל בין מרגרינה לחמאה הוא כמו בין מדחום אוראלי לרקטלי הטעם
(לת)
א.זרח
, איזור א
(08.02.05)
18.
למה לגרום לתגובות מיותרות
שירלי
(08.02.05)
19.
חמאה גם פחות מזיקה ממרגרינה שמלאה בשומן טרנס מזיק ביותר
זה למה!
(06.11.05)
20.
כל הכבוד!
ריקי
, ירושלים
(16.11.05)
21.
כבד כשר
רוני
(17.01.06)
22.
תפסיקו עם הכפיה הדתית שלכם
אדם
, תל אביב
(23.04.06)
23.
שמן זית במקום
סאל
, אשדוד
(08.07.06)
24.
אפשרות אחרת
אודליה
(18.08.06)
25.
הכי טעים מיונז איכותי במקום חמאה. בדוק!
(לת)
(16.01.07)
26.
אחלה מתכון!! יאמי
גרטה
(15.04.07)
27.
מתכון מעולה
לילי
, רומניה
(11.07.07)
28.
אפשר....
sweetgirl
, אופקים
(14.07.07)
29.
לא טעים
מיקי
, הרצליה
(24.07.07)
30.
לבשר-תוספת של חמאה או שמנת-הכי טעים!
יעל
(14.04.08)
31.
כבד קצוץ
AVNILI
, קרית חיים
(11.08.08)
32.
תגובה למס' 1
גלינה
, באר-שבע
(09.02.09)
33.
מס' 32 - חמאה היא חלבית - תבדקי קודם...
(לת)
(10.03.09)
34.
והסוכר???
אירית
, ת"א
(29.04.09)
35.
יש מרגרינה פרווה!
יעל
, רעננה
(19.01.10)
36.
כבד קצוץ
ענת
, מושב חניאל
(27.03.12)