1. 
מתכון שגוי
SG ,  פ"ת  (29.05.01)
2. 
הטעות תוקנה, תודה.  (לת)
ynet  (03.06.01)
3. 
כדי להוסיף צימוקים
אינסה  (31.10.01)
4. 
לא ברור - במתכון מצויין 200 גר' חמאה, בהכנה מרגרינה ? אז מה הנכון חמאה או מרגרינה ?  (לת)
מ.מ - צפון  (30.08.02)
5. 
שאלה מרגרינה או חמאה?
ענת ,  מודיעין  (04.10.02)
6. 
אפשר להשתמש בחמאה, או במרגרינה. מה שאתם מעדיפים.  (לת)
מערכת ynet  (26.11.02)
7. 
סולת
רומניה ,  רחובות  (06.01.04)
8. 
אין כמו
בן של רומנייה ,  חולון  (13.04.04)
9. 
המממ, יחס מוזר
 (20.06.05)
10. 
מעולה, תודה שהחזרת אותי למקורות
שירי ,  כרמיאל  (13.10.05)
11. 
חום מלמעלה רך בפנים
דני ,  באר שבע  (18.11.05)
12. 
יותר מידי חמאה!!!!
הילה ,  ת"א  (15.12.05)
13. 
מה עושים הרגישים לקמח?
איילת ,  גבעתיים  (04.06.06)
14. 
מתכון למלאי רומני
מיה  (20.08.06)
15. 
אז זהו שאין מתכון אחד (ולי יש 2 גירסאות)
כל אחד לפי הסבתא:-)  (27.05.07)
16. 
הרבה יותר מידי חמאה!!!
סמדר  (13.09.07)
17. 
טעים מאוד אבל...
חביבה ,  ק.אונו  (14.10.07)
18. 
לא ברור לי למה המתכון מופיע בקטגורית הלחם
קרן ,  טירת כרמל  (21.01.10)
19. 
יצא מעולה !
אינה ,  באר שבע  (22.04.11)
20. 
גודל התבנית
שושנת העמקים ,  תל אביב  (16.06.13)
21. 
מלאי
מרים ,  צפון  (05.07.14)
22. 
מלאי
יהודית ,  חדרה  (10.09.14)
23. 
מאלאי
מרדכי ,  רג  (06.02.15)
24. 
האם אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה?  (לת)
זהבה ,  חולון  (03.04.16)
25. 
אפשר גם להקפיא  (לת)
קצף ,  צפון  (17.04.16)
26. 
רצפט למלאי
יצחק גולן ,  רמת גן  (24.12.16)