1.
מתכון שגוי
SG
, פ"ת
(29.05.01)
2.
הטעות תוקנה, תודה.
(לת)
ynet
(03.06.01)
3.
כדי להוסיף צימוקים
אינסה
(31.10.01)
4.
לא ברור - במתכון מצויין 200 גר' חמאה, בהכנה מרגרינה ? אז מה הנכון חמאה או מרגרינה ?
(לת)
מ.מ - צפון
(30.08.02)
5.
שאלה מרגרינה או חמאה?
ענת
, מודיעין
(04.10.02)
6.
אפשר להשתמש בחמאה, או במרגרינה. מה שאתם מעדיפים.
(לת)
מערכת ynet
(26.11.02)
7.
סולת
רומניה
, רחובות
(06.01.04)
8.
אין כמו
בן של רומנייה
, חולון
(13.04.04)
9.
המממ, יחס מוזר
(20.06.05)
10.
מעולה, תודה שהחזרת אותי למקורות
שירי
, כרמיאל
(13.10.05)
11.
חום מלמעלה רך בפנים
דני
, באר שבע
(18.11.05)
12.
יותר מידי חמאה!!!!
הילה
, ת"א
(15.12.05)
13.
מה עושים הרגישים לקמח?
איילת
, גבעתיים
(04.06.06)
14.
מתכון למלאי רומני
מיה
(20.08.06)
15.
אז זהו שאין מתכון אחד (ולי יש 2 גירסאות)
כל אחד לפי הסבתא:-)
(27.05.07)
16.
הרבה יותר מידי חמאה!!!
סמדר
(13.09.07)
17.
טעים מאוד אבל...
חביבה
, ק.אונו
(14.10.07)
18.
לא ברור לי למה המתכון מופיע בקטגורית הלחם
קרן
, טירת כרמל
(21.01.10)
19.
יצא מעולה !
אינה
, באר שבע
(22.04.11)
20.
גודל התבנית
שושנת העמקים
, תל אביב
(16.06.13)
21.
מלאי
מרים
, צפון
(05.07.14)
22.
מלאי
יהודית
, חדרה
(10.09.14)
23.
מאלאי
מרדכי
, רג
(06.02.15)
24.
האם אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה?
(לת)
זהבה
, חולון
(03.04.16)
25.
אפשר גם להקפיא
(לת)
קצף
, צפון
(17.04.16)
26.
רצפט למלאי
יצחק גולן
, רמת גן
(24.12.16)