1. 
מאפינס תפוחים
נורית  (11.11.01)
2. 
Aplle muffins
miriam ,  bnei-brak  (24.01.02)
3. 
האם אפשר להשתמש בשמן רגיל?
Mיכל  (11.12.03)
4. 
מסכימה עם מרים (תגובה 2) נותר טעם לוואי לסודה חוץ מזה -לא רע  (לת)
שרית  (07.12.04)
5. 
מתכונים נוספים של רוני ונציה
שוש ,  מודיעין  (03.01.05)
6. 
מעולה
תמיק  (28.01.05)
7. 
מעולה, אני גם שיניתי את הפרי לבננה, לתות- קל וטעים  (לת)
אלכס ,  קיבוץ גת  (09.04.05)
8. 
טעים מאד וקל להכנה...
יסמין ,  מזרע  (30.09.05)
9. 
נפלא!! + פעלתי לפי ההערה של מס'2
ק ,  ק  (01.02.06)
10. 
חמאה במקום שמן -הרבה יותר טעים
עינת  (30.03.06)
11. 
מתכון מעולה! קיבל תגובות מעולות מהסועדים!
tb ,  new york  (03.04.06)
12. 
excellent! I changed the
Shira ,  Germany  (08.07.06)
13. 
נהדר גם עם תחליף סוכר
גילי ,  ת"א  (03.03.07)
14. 
מאפינס תפוחים
פ..ס ,  יד- רמב"ם  (25.05.07)
15. 
טעים
דנה  (26.05.07)
16. 
על המתכון:
 (11.08.07)
17. 
ל-מס 10, מתכון עם שמן הוא יותר בריא מאשר עם חמאה.  (לת)
יואל-שף בריאות ,  דרום  (20.10.07)
18. 
גם אני ניסיתי עם שינויים, יצא מעולה
 (01.10.08)
19. 
יצא טעים, אבל ממש מרגישים את השמן
 (28.10.08)
20. 
חמאה יותר בריאה משמן באפייה
הילה ,  אור יהודה  (22.09.09)
21. 
מאפין תפוחי עץ
דפנה ,  ראשון לציון  (07.01.11)
22. 
קמח תופח או רגיל?
ליבנת ,  כפר-ביאליק  (14.06.11)
23. 
טעם לוואי
ורדה וייס ,  ראשון לציון  (04.08.11)
24. 
אפשר גם חמאה מזוקקת וזה יותר בריא משמן.  (לת)
יואל ,  צפון  (07.02.12)
25. 
אפיתי כעוגה בתבנית מאורכת
 (25.03.12)
26. 
הערות למאפינס
רוני  (05.06.12)
27. 
flower- flour, aplle -apple
תותינה  (25.03.13)
28. 
מאפינס תפוחים
מיה ,  תל אביב  (17.04.13)
29. 
שוקולד לבן במקום עוד סוכר
ד ,  ת״א  (09.03.14)