1.
מאפינס תפוחים
נורית
(11.11.01)
2.
Aplle muffins
miriam
, bnei-brak
(24.01.02)
3.
האם אפשר להשתמש בשמן רגיל?
Mיכל
(11.12.03)
4.
מסכימה עם מרים (תגובה 2) נותר טעם לוואי לסודה חוץ מזה -לא רע
(לת)
שרית
(07.12.04)
5.
מתכונים נוספים של רוני ונציה
שוש
, מודיעין
(03.01.05)
6.
מעולה
תמיק
(28.01.05)
7.
מעולה, אני גם שיניתי את הפרי לבננה, לתות- קל וטעים
(לת)
אלכס
, קיבוץ גת
(09.04.05)
8.
טעים מאד וקל להכנה...
יסמין
, מזרע
(30.09.05)
9.
נפלא!! + פעלתי לפי ההערה של מס'2
ק
, ק
(01.02.06)
10.
חמאה במקום שמן -הרבה יותר טעים
עינת
(30.03.06)
11.
מתכון מעולה! קיבל תגובות מעולות מהסועדים!
tb
, new york
(03.04.06)
12.
excellent! I changed the
Shira
, Germany
(08.07.06)
13.
נהדר גם עם תחליף סוכר
גילי
, ת"א
(03.03.07)
14.
מאפינס תפוחים
פ..ס
, יד- רמב"ם
(25.05.07)
15.
טעים
דנה
(26.05.07)
16.
על המתכון:
(11.08.07)
17.
ל-מס 10, מתכון עם שמן הוא יותר בריא מאשר עם חמאה.
(לת)
יואל-שף בריאות
, דרום
(20.10.07)
18.
גם אני ניסיתי עם שינויים, יצא מעולה
(01.10.08)
19.
יצא טעים, אבל ממש מרגישים את השמן
(28.10.08)
20.
חמאה יותר בריאה משמן באפייה
הילה
, אור יהודה
(22.09.09)
21.
מאפין תפוחי עץ
דפנה
, ראשון לציון
(07.01.11)
22.
קמח תופח או רגיל?
ליבנת
, כפר-ביאליק
(14.06.11)
23.
טעם לוואי
ורדה וייס
, ראשון לציון
(04.08.11)
24.
אפשר גם חמאה מזוקקת וזה יותר בריא משמן.
(לת)
יואל
, צפון
(07.02.12)
25.
אפיתי כעוגה בתבנית מאורכת
(25.03.12)
26.
הערות למאפינס
רוני
(05.06.12)
27.
flower- flour, aplle -apple
תותינה
(25.03.13)
28.
מאפינס תפוחים
מיה
, תל אביב
(17.04.13)
29.
שוקולד לבן במקום עוד סוכר
ד
, ת״א
(09.03.14)