1.
פעם אחת ולתמיד , איך עושים את הפלפלים הקלויים שישאר משהו חוץ
פלפלה
(19.09.04)
2.
תגובה לשאלה
מ
, צפון
(19.09.04)
3.
מה זה חומץ בן יין והאם חומץ רגיל מספק למתכון זה ??
(לת)
בורה
, וחכמה
(19.09.04)
4.
שאלה לשף : השמן זית כידוע נקרש במקרר { מניסיון} מה לעשות?
(לת)
(19.09.04)
5.
מומלץ לשלב גם פלפל חריף קלוי, כדי שיהיה קצת פיקנטי. אפשר ל
איש אחד
, אי-שם
(19.09.04)
6.
תשובות לתהיות
שף
, ת"א
(19.09.04)
7.
אבל מה עם התיבול?
ענת החמודה
(09.06.05)
8.
לתבל ב...
דליה
, ירושלים
(14.06.05)
9.
תיבול פשוט וטעים
בשלנית
, קריות
(14.06.05)
10.
תחליף לחומץ בן יין
soso
(06.05.06)
11.
סתם מיץ לימון יוצא גם טעים
(לת)
nili
, ת"א
(27.12.06)