1. 
פעם אחת ולתמיד , איך עושים את הפלפלים הקלויים שישאר משהו חוץ
פלפלה  (19.09.04)
2. 
תגובה לשאלה
מ ,  צפון  (19.09.04)
3. 
מה זה חומץ בן יין והאם חומץ רגיל מספק למתכון זה ??  (לת)
בורה ,  וחכמה  (19.09.04)
4. 
שאלה לשף : השמן זית כידוע נקרש במקרר { מניסיון} מה לעשות?  (לת)
 (19.09.04)
5. 
מומלץ לשלב גם פלפל חריף קלוי, כדי שיהיה קצת פיקנטי. אפשר ל
איש אחד ,  אי-שם  (19.09.04)
6. 
תשובות לתהיות
שף ,  ת"א  (19.09.04)
7. 
אבל מה עם התיבול?
ענת החמודה  (09.06.05)
8. 
לתבל ב...
דליה ,  ירושלים  (14.06.05)
9. 
תיבול פשוט וטעים
בשלנית ,  קריות  (14.06.05)
10. 
תחליף לחומץ בן יין
soso  (06.05.06)
11. 
סתם מיץ לימון יוצא גם טעים  (לת)
nili ,  ת"א  (27.12.06)