1. 
כרובית עם שום ולימון
יפית ,  גבעתיים  (20.08.01)
2. 
בישול לפני טיגון?
an  (20.08.01)
3. 
yes, you better bleanch it first!
Elad ,  Melbourne, australia  (12.09.01)
4. 
אחלה
עמוס  (25.04.02)
5. 
שיפןר
נעמה  (31.01.03)
6. 
דווקא לא לבשל לפני !
אריקסן  (17.05.03)
7. 
במילה אחת......
ענבר  (02.10.03)
8. 
כרובית אפויה שאכלו בקיבוצים לפני 50 שנה.
מיכאל, גרעין "במבחן"  (21.11.03)
9. 
תקראו חשוב
עדנה  (12.03.05)
10. 
כרובית אחלה מתכון מנצח
שושנה ,  מרכז  (12.03.05)
11. 
למה לטרוח, לכו ל"מסעדת יפו" "אבו אל עבד"
רונית ,  יפת פינת הסלסלה, יפו  (12.03.05)
12. 
אני ממליץ על המתכון של מס' 10 + תוספת!
דודו  (12.03.05)
13. 
לאשה פרסמו את המתכון הזה
דניאל  (12.03.05)
14. 
לתבל כותביםעם ת'. גם תבלין.  (לת)
הדר  (12.03.05)
15. 
2 צורות של בישול מקדים לכרובית
דנה  (13.03.05)
16. 
ולא לשכוח.........
קרני ,  גלבוע  (13.03.05)
17. 
תגובה ל-8: כרובית של פעם
לילך  (13.03.05)
18. 
במקום טיגון
לולה ,  ת"א  (14.03.05)
19. 
מתכון מעולה
שלמה  (16.10.05)
20. 
במקום טיגון
 (07.05.06)
21. 
טעים אבל לא צריך להוסיף שמן אחרי הטיגון
אורית ,  מרכז  (19.01.07)
22. 
הכרובית
אילנה ,  רמת  (13.03.07)
23. 
מתקון ל-8
ניצה  (10.05.07)
24. 
טעים ויפה ובלי טיגון -קל פשוט ובריא-
שילי  (13.10.07)
25. 
כתיב נכון
מישהי  (16.10.07)
26. 
כרובית עם בשמל
יורם ,  ת"א  (25.10.07)
27. 
כרובית עם בשמל
דליה ,  שרון  (29.05.09)
28. 
אבל איך
מוקי ,  צפון  (02.12.09)