1. 
שיפור למצה ברייט
צביקה  (24.02.02)
2. 
שיפור+שיפור
ערן ,  תל אביב  (03.04.02)
3. 
שיפור נוסף
moshe  (03.04.02)
4. 
תוספת למצה ברייט
מיטל  (26.10.02)
5. 
כדאי להוסיף סירופ מייפל  (לת)
ולכל הסנובים, הסירופ ,  הישראלי טעים יותר!  (10.01.03)
6. 
משעמם
יונתן ,  מרכז  (30.03.03)
7. 
אם רוצים גרסה מלוחה + תוספת
דורון ,  חיפה  (07.04.03)
8. 
מצה בריי מצ'ופר
Saskia  (13.04.03)
9. 
מצה בריי פולני (מלוח)
הפולנייה  (01.05.03)
10. 
לא להאמין -יצירתיות לשמה וכולה מהמצה?...  (לת)
אפרת  (25.03.04)
11. 
הוריאציה שלנו
שרית ,  רחובות  (25.03.04)
12. 
תוסיפו גבינה צהובה מגורדת-סוף הדרך  (לת)
ליאורה  (25.03.04)
13. 
כל הכבוד לתגובות  (לת)
מציה  (25.03.04)
14. 
כל הכבוד לתגובות  (לת)
מציה  (25.03.04)
15. 
עוד קצת פיקנטיות
פולניה דגם משופר  (25.03.04)
16. 
זה נקרא מצה בריי ולא ברייט  (לת)
בשלן  (25.03.04)
17. 
בארצנו הקדושה המאכל ניקרא "מציה"  (לת)
שחר  (25.03.04)
18. 
אם רוצים שזה לא יהיה שרויה, אז בלי מים  (לת)
שמואל  (25.03.04)
19. 
חלב
עוז  (25.03.04)
20. 
כמה קלוריות יש בזה?  (לת)
סיון ,  חיפה  (25.03.04)
21. 
אם כל השיפורים
קציצה  (25.03.04)
22. 
מצה ברייט?
יהודית ,  רחובות  (25.03.04)
23. 
אנחנו עושים מזה קציצות ומוסיפים...
קציץ ,  במיץ  (25.03.04)
24. 
במקום קערת המים
מיכל ,  הרצליה  (25.03.04)
25. 
לאוהבי התיבול
משופרת ,  התוספת שתופסת  (25.03.04)
26. 
מצייה מתוקה ואוורירית יותר
פסח rules  (18.02.05)
27. 
אפשר להוסיף גבינה בולגרית 5% מפוררת
בנדידס  (18.02.05)
28. 
ל-8, מה שתיארת פה, זה פשוט אומלט בצל פטריות עם חתיכות מצה (  (לת)
יונה ,  פעמונה  (20.04.05)
29. 
בובלה
שושי  (20.04.05)
30. 
יש מתכון לחעמזלאך למס' 29
פולניה  (23.04.05)
31. 
מתכון ל"בובלה"
דורון ,  רמת השרון  (26.04.05)
32. 
השיפור למתכון הבסיס
אביטל ,  נתניה  (28.04.05)
33. 
מצה ברייט
דוד ,  אשדוד  (17.04.06)
34. 
ל-20
df ,  fd  (25.04.08)
35. 
טעים
ןוטא ,  ,ףךל  (19.03.09)
36. 
נכון!  (לת)
 (12.04.09)
37. 
מצה בריי לייט?? אולי
N.T.M  (15.04.09)
38. 
השעמום מנצחחחחחח(:  (לת)
הבשלניות ,  אזור כלשהו  (31.03.10)
39. 
לכמה נפשות
אירנה ,  יבנה  (12.04.12)