1. 
מה עושים עם החומץ ????????  (לת)
 (19.08.01)
2. 
והחומץ... - שים/י לב לסעיף 2  (לת)
שירי  (05.01.03)
3. 
תגובה לתגובה ה - 1 נראה לי שאתה הוא האסטרונט הישראלי ה-1 שם
 (24.02.03)
4. 
מומלץ חומץ בלסמי  (לת)
אלון ,  מרכז  (22.04.03)
5. 
מעולההההההההה
שגית  (10.09.04)
6. 
השימוש בריבה?
rutke ,  קריות  (02.01.05)
7. 
המלצות לשיפורים
pili  (07.01.05)
8. 
יצא ממש טעים, יש לי 2 המלצות :
ורדית  (22.02.05)
9. 
שינוי/שיפור
שרון  (25.09.05)
10. 
ל-9 איזה יין אדום?  (לת)
חנהל'ה אופה קטנה  (22.01.06)
11. 
אני לא חושב
יורז ,  אשדוד  (05.02.06)
12. 
שיפורים שכדאי לראות
שונה ,  תל אביב  (18.04.06)
13. 
מגעיל
 (16.06.06)
14. 
תגובה ל-13
 (14.08.06)
15. 
שפור נוסף
 (03.09.06)
16. 
פחות סוכר
 (04.10.06)
17. 
הצעה לשימוש בריבה
א  (25.01.07)
18. 
מדהים!!
בר ,  באר שבע  (15.03.07)
19. 
איפה אפשר לקנות?  (לת)
 (13.04.07)
20. 
מדהים!! מדהים!!! עם יין אדום!
ריקי  (27.04.07)
21. 
ריבת בצל הרבה יותר משופרת
yaela1868 ,  דרום  (13.03.08)
22. 
שיפור קטן - הבדל ענק!
גבד ,  מרכז  (16.05.08)
23. 
ל 21
ל21  (08.08.08)
24. 
שיפור קטנטן
gff ,  lj  (06.09.08)
25. 
הכנתי ריבה זאת עם בצל אדום, מעולה,  (לת)
דבורה ,  בת ים  (03.01.09)
26. 
מתכון מעולה!!! ממש כמו במסעדה  (לת)
 (02.07.09)
27. 
ריבת בצל - מתכון שלי לתיבול פטה כבד
ריבה  (31.08.10)