1. 
ניתן להוסיף
merav ,  ארהב  (07.07.02)
2. 
אפשר להוסיף.....
גילה ,  פלורידה  (28.04.03)
3. 
אפשר לטפטף מעט לימון טרם האפייה.  (לת)
איה  (30.05.04)
4. 
נשמע פשוט וטוב
 (02.06.05)
5. 
כמה פשוט ככה טעים!  (לת)
ענת  (10.09.05)
6. 
לא צריך לבשל את האספרגוס לפני שמכניסים אותו לתנור?  (לת)
עידו  (02.11.05)
7. 
זהירות עם המלח  (לת)
שו ,  מרכז  (16.05.06)
8. 
יש אספרגוס לבן בשוק האיכרים בת"א
גלית ,  תל אביב  (19.05.09)
9. 
כדאי להוסיף שמן שומשום.  (לת)
סיון ,  דביר  (10.06.09)
10. 
אפשר להחליף חמאה במקום שמן זית?  (לת)
גילת ,  תל אביב  (24.04.11)
11. 
לא כדאי להמיר את שמן לחמאה,,
דנה  (25.04.14)