איך מכינים סושי בבית: "אינסייד-אאוט" צמחוני
"אינסייד-אאוט", כשמו כן הוא - רול הפוך, כלומר, במקום אצה שעוטפת אורז שעוטף מילוי, יש לנו אורז שעוטף אצה שעוטפת את המילוי. כך תכינו גם אתם בבית

 

 

  • צילום וידאו: שי רוזנצוויג

 

אחרי שלמדנו איך מכינים רול בסיסי, מר סאן, הסושי שף ממסעדת "סושידו" ממשיך להדגים כיצד מגלגלים את האצות הירקות והוארז לכדי סושי. הפעם הוא מראה איך מכינים רול - אינסייד-אאוט, כזה שבו האורז עוטף את האצה ואת המילוי ולא ההיפך. 

 

כל מה שדרוש כדי להתחיל לגלגל

 

מחצלת לגילגול סושי

דפי נורי (אצות מיובשות)

נתחי דג ו/או ירקות (אבוקדו, מלפפון, בצל ירוק)

אורז לסושי

להגשה:

רוטב סויה

ווסאבי

 

את כל המצרכים הנדרשים תוכלו לרכוש בחנויות שמתמחות במוצרים מהמזרח, או אפילו בסופר.

 

להסברים מפורטים בנושא סושי לחצו על הקישור שמימין.

 

 

  • "סושידו", שדרות רוטשילד 15, ת"א. טלפון 03-5177794.

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
    קישורים ממומנים
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה איך מכינים סושי בבית: "אינסייד-אאוט" צמחוני
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    בי"ס לסושי
    צילום: שי רוזנצוויג
    האורז בחוץ. הכנת רול אינסייד-אאוט
    צילום: שי רוזנצוויג
    ynet ספיישל
    לבשל עם יעל
    משהו מתוק
    תיק אוכל
    מתכון לבריאות
    הבולסת חוקרת