הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    איך מכינים סושי בבית: "אינסייד-אאוט" צמחוני
    "אינסייד-אאוט", כשמו כן הוא - רול הפוך, כלומר, במקום אצה שעוטפת אורז שעוטף מילוי, יש לנו אורז שעוטף אצה שעוטפת את המילוי. כך תכינו גם אתם בבית

     

     

    • צילום וידאו: שי רוזנצוויג

     

    אחרי שלמדנו איך מכינים רול בסיסי, מר סאן, הסושי שף ממסעדת "סושידו" ממשיך להדגים כיצד מגלגלים את האצות הירקות והוארז לכדי סושי. הפעם הוא מראה איך מכינים רול - אינסייד-אאוט, כזה שבו האורז עוטף את האצה ואת המילוי ולא ההיפך. 

     

    כל מה שדרוש כדי להתחיל לגלגל

     

    מחצלת לגילגול סושי

    דפי נורי (אצות מיובשות)

    נתחי דג ו/או ירקות (אבוקדו, מלפפון, בצל ירוק)

    אורז לסושי

    להגשה:

    רוטב סויה

    ווסאבי

     

    את כל המצרכים הנדרשים תוכלו לרכוש בחנויות שמתמחות במוצרים מהמזרח, או אפילו בסופר.

     

    להסברים מפורטים בנושא סושי לחצו על הקישור שמימין.

     

     

    • "סושידו", שדרות רוטשילד 15, ת"א. טלפון 03-5177794.

     

     

     

    לפנייה לכתב/ת
       תגובה חדשה
      הצג:
      כל התגובות לכתבה "איך מכינים סושי בבית: "אינסייד-אאוט" צמחוני"
      אזהרה:
      פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
      בי"ס לסושי
      צילום: שי רוזנצוויג
      האורז בחוץ. הכנת רול אינסייד-אאוט
      צילום: שי רוזנצוויג
      ynet ספיישל
      מומלצים