קל ומהיר: סלט עדשים ועשבי תיבול
הנה מתכון מנצח לסלט עדשים - בטעם חמצמץ ומרענן, עם הרבה עשבי תיבול ולא פחות חשוב: ממש קל להכנה

המרכיבים:

2 כוסות עדשים ירוקות

2/3 כוס שמן זית

 3 כפות מיץ לימון

1 כפית חומץ בלסמי

1 בצל גדול קלוף וקצוץ דק

4 כפות נענע קצוצה דק

2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק

1 כף כוסברה קצוצה דק

מלח ופלפל שחור 

 

אופן ההכנה:

  1. שמים בסיר את העדשים ירוקות ושלוש וחצי כוסות מים, מרתיחים, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כעשרים דקות, עד שהעדשים רכות אך עדיין מוצקות. מסננים ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה שמן זית, מיץ לימון וחומץ בלסמי. מערבבים ומצננים קצת.
  3. מוסיפים לעדשיםאת הבצל הנענע, הפטרוזיליה והכוסברה. מערבבים, מתבלים במלח ובפלפל שחור לפי הטעם ומגישים, אפשר עם יוגורט.

 

 

  • השבוע במגזין שף: סדרת הקונדיטוריה והפטיסרי החדשה מתחילה. טיול ובישולים בנצרת, עם השף דוחול ספדי ממסעדת דיאנא. אוזני המן מצוינות לפורים הקרוב ועוד.

 

 

    קישורים ממומנים
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה קל ומהיר: סלט עדשים ועשבי תיבול
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מגזין "שף"
    צילום: רן גולני
    בטעם חמצמץ. סלט עדשים ועשבי תיבול
    צילום: רן גולני
    ynet ספיישל
    לאשה בפייסבוק