אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

זמן וכסף
מהחודש - סניפי אקספרס שיעבדו 12 שעות רצוף צילום: ירון ברנר
מהחודש - סניפי אקספרס שיעבדו 12 שעות רצוף צילום: ירון ברנר
 


ynet בסלולר
 

בנק הפועלים משיק 'רשת אקספרס'

רשת הסניפים החדשה, "פועלים אקספרס", תפעל 12 שעות ביום. המטרה - לספק שירות מהיר. 15 סניפים ייפתחו במהלך החודש ו-80-100 סניפים נוספים ייפתחו במרכזי הערים בשנים הקרובות ובימי שישי אחה"צ

רוני ליפשיץ
פורסם: 02.12.08, 17:05

לאחר נפילת המחשב הראשי של הבנק והפגיעה בקהל הלקוחות  - נראה שהאחרונים יוכלו להתנחם בשירות חדש שמציע הבנק: בנק הפועלים משיק רשת סניפים חדשה בשם פועלים אקספרס, שמטרתה מתן שירות מהיר לקהל הלקוחות. 15 סניפים צפויים להיפתח במהלך החודש הנוכחי. זאת, כשבשנים הקרובות מתוכננת פתיחתם של עוד 80-100 סניפים שימוקמו במרכזי הערים. הסניפים יהיו פתוחים בימי חול, 12 שעות ברציפות, מבוקר ועד ערב, ובימי שישי עד הצהריים.

 

15 הסניפים הראשונים ייפתחו במודיעין, ראשון לציון, פתח תקוה, רמלה, אשדוד, רמת גן, מרכז עזריאלי בתל אביב, קריית אתא, רהט, חורה, יפיע, עוספיא וטמרה. מהבנק נמסר כי סניפי הרשת יכללו גם עמדות שירות עצמי שיפעלו 24 שעות ביממה, ויאפשרו לבצע מגוון של פעולות בחשבון, בין היתר משיכות והפקדות של מזומנים, תשלומי חשבונות, הפקדות שיקים, הפקדה לפיקדון וקבלת מידע.
הלקוחות רוצים פיצוי על המחדל:
בקשה לאישור תביעה ייצוגית נגד בנק הפועלים / רוני ליפשיץ
בעקבות קריסת המחשבים של הבנק, הוגשה לביהמ"ש בקשה לאישור תביעה בסכום של יותר מ-44 מיליון שקלים
לכתבה המלאה

 

לדברי ראש החטיבה הקמעונאית בבנק הפועלים, אוריאל פז, ההחלטה להקים את הרשת התקבלה בעקבות מחקרים שביצע הבנק, בהם נותחו צרכיהם השונים של לקוחות הבנק. "בעבר היו הערכות, כי הערוצים הישירים יחליפו את הסניפים, אבל ישנם לא מעט לקוחות שמעדיפים לצרוך שירותי בנקאות בסניף. מרבית לקוחות הבנקאות היום-יומית צריכים סל מוצרים מאוד מצומצם, ובסניפי פועלים אקספרס נציע ללקוחות בדיוק מה שהם צריכים".

 

פשטות זמינות ומהירות

בשיחה עם ynet הוסיף פז "זה קונספט שבנוי על 3 מרכיבים: פשטות - פחות מוצרים יותר מיקוד, זמינות - מהבוקר עד הערב ומהירות - בין 5-15 דקות טיפול בלקוח. מדובר בסניפים קטנים של 100 מ"ר עם מעט מקומות ישיבה.

 

"הסניפים ימוקמו במקומות בהם ישנה תנועה רבה של אנשים במהלך היום כאשר אחת המטרות היא למשוך גם לקוחות של בנקים אחרים". לדבריו הסניפים החדשים לא צפויים להחליף בעתיד את סניפי הבנק הקיימים אלא ימשיכו להתקיים זה לצד זה ולספק מענה מגוון ללקוחות".

 

השקת הרשת החדשה תלווה בקמפיין פרסומי שנעשה על ידי משרד הפרסום אדלר חומסקי ויעלה בטלוויזיה, בעיתונות, ברדיו ובאינטרנט. הקמפיין יציג את הקונספט פשוט מהר, בסדרת סרטים קצרים, המתארים את המהירות שבה אפשר לבצע פעולות בנקאיות בפועלים אקספרס.

 

 

שתף ב-שתף ב-שתף ב-

תגיות: הפועלים | בנק | בנק הפועלים

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום



 
פעילויות גולשים
החברים שלי
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
לימודים
אינדקס
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetart
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
מפות
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית.evrit
דירות חדשות

CISCOYIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"י
as22-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©