שתף קטע נבחר

בן 62 חשוד באונס ילדה בת 9

האיש, תושב ראשון לציון, חשוד כי אנס את הילדה בפרדס ובמקלטים בשכונה בה היא מתגוררת. לטענתו, "היא זו שביקשה ממני לבצע את המעשים"

תושב ראשון לציון בן 62 נעצר השבוע בחשד שביצע מעשי אונס בילדה בת 9 תושבת העיר במשך 5 החודשים האחרונים. הוא טען בחקירתו כי "המעשים היו ביוזמתה". הוא חשוד כי ביצע מעשים דומים בבת משפחה נוספת של הקורבן. בית משפט השלום בעיר האריך היום את מעצרו בארבעה ימים.

אמה של הילדה בת ה-9 הגישה אתמול תלונה לאחר ששוחחה יום קודם לכן עם הילדה וזו סיפרה לה כי תושב השכונה נוהג לגעת בה באיברי המין.

חוקרת הנוער של התחנה שוחחה עם הקטינה והגיעה למסקנה כי היא עברה מסכת התעללויות על ידי החשוד. מהחקירה עולה כי החשוד נהג לקחת את הילדה לפרדס הנמצא בסמוך לשכונה, ולמקלטים בבתים, שם אנס אותה. הילדה מסרה תיאור של האיש, ופקחי הנוער של התחנה יצאו לשכונה והציבו מארב לאיש. כעבור שעה מרגע התלונה אותר האיש ונעצר על ידי השוטרים.

הוא הובא לתחנת המשטרה לצורך חקירה, שם הכחיש בתחילה כל קשר למעשה. לאחר שהבין כי יש נגדו עדויות מוצקות למעשים שעשה הוא הודה אבל טען: "הכל היה ביוזמתה של הילדה, היא זו שביקשה ממני לבצע את המעשים".

מפאת גילו של החשוד ובגלל היותו חולה לב, וטענתו שאינו חש בטוב, הוא אושפז להשגחה בבית החולים "אסף הרופא". שוטר הוצמד אליו כדי למנוע ממנו להימלט.

סגן מפקד תחנת ראשון לציון, רפ"ק יעקב כהן, אמר כי "האיש אינו מוכר למשטרה ואינו בעל עבר פלילי. עם זאת מדובר בעבירות חמורות מאוד שהוא יצטרך לתת עליהן את הדין".

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
(אילוסטרציה)
(אילוסטרציה)
מומלצים