שתף קטע נבחר

מנגו מושלם

ליאור אדרי מקפיא שמנת, סוכר, ליקר, גבינת מסקרפונה ומנגו ומכין פרפה מרענן. קינוח קפוא לקיץ חם

קיץ וחם בחוץ. להדליק את התנור זה לא הדבר הכי חכם לעשות, אז הפעם אנחנו לא אופים. אנחנו מקפיאים. בצרפתית פירוש המילה פרפה הוא מושלם, זה מה שהצרפתים חושבים על הקינוח הקפוא. הוא משהוא שבין מוס לגלידה לסורבה, והכי חשוב - הוא קר ומרענן.

פרפה מנגו



חומרים:

2 מנגו גדולים
4 כפות ליקר לימון
½ כוס חלב ממותק, קונים בשפופרת או קופסת שימורים
½ כוס גבינת מסקרפונה
1/3 כוס סוכר
2 מכלי שמת מתוקה

כלים:

שתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בניילון נצמד

הכנה:

1. מקלפים את המנגו ונפטרים מהגלעין. מכניסים לפוד פרוססור, מוסיפים את הליקר והחלב הממותק ומרסקים לעיסה אחידה.
2. מערבבים את גבינת המסקרפונה עם הסוכר.
3. מקציפים את השמנת לקצפת רכה.
4. מערבבים את המנגו המרוסק עם גבינת המסקרפונה. מוסיפים שליש מכמות הקצפת ומערבבים. מוסיפים את שאר הקצפת ומקפלים בעדינות.
5. מעבירים לתבניות, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים.
6. להגשה: מוציאים מהמקפיא, הופכים את התבנית על צלחת, נפטרים מהניילון הנצמד ופורסים לפרוסות.

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים