שתף קטע נבחר

ריבועי שוקולד ובוטנים

מרתיחים שמנת, סוכר חום, דבש וחמאה. מוסיפים שוקולד ובוטנים, מקררים וחותכים לריבועים. אוכלים מיד, או שומרים עד חודש במקפיא



חומרים:


2 כוסות בוטנים קלויים (לא מלוחים) ושבורים
1 כוס סוכר חום בהיר (דמררה)
200 גרם חמאה
½ כוס דבש
¾ כוס שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות קטנות

כלים:

תבנית מרובעת בגודל 30X30 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה.

הכנה:

1. בסיר, שמים את הסוכר החום, החמאה הדבש והשמנת מתוקה. מביאים לרתיחה, ומבשלים על להבה נמוכה עד שהסוכר החום נמס. מערבבים מדי פעם.
2. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים את הבוטנים ויוצקים לתבנית.
3. מעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות. מוציאים, חותכים לריבועים ומגישים. שומרים במקרר, או עד חודש במקפיא - ואז פשוט מוציאים ואוכלים, בלי להפשיר.

'עוגה עוגה' רחוב בן-יהודה 84, תל-אביב.


לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים