חזרת - איך אתם מכינים?
עם מיונז? שמנת חמוצה? ואולי בכלל אתם מעדיפים חזרת אדומה עם סלק? ואיך אתם מגררים את השורש בלי לבכות? מסיכת צלילה? הנה שני מתכונים של אנה וגנר, נשמח לשמוע את הרעיונות והמתכונים שלכם ב"תגובה לכתבה"
חזרת אדומה חזרת לבנה 

חזרת אדומה

 

חומרים: 

שורש חזרת גדול ויפה, במשקל 200 גרם לפחות

2-3 פקעות סלק אדום

1 כף חומץ הדרים

מלח

פלפל שחור

1 כפית סוכר

 

הכנה:  

1. מצטיידים במסכת צלילה ובשנורקל. כן, מרכיבים את זה על הראש או שבוכים.

 

2. קולפים את שורש החזרת בסכין חדה ומעבדים לשבבים במעבד מזון. האמיצים מגררים בפומפיה.

 

3. קולפים את הסלקים וחותכים אותם לרבעים. מבשלים במים שהומלחו קלות, בערך 20 דקות. מקררים ומגררים בפומפיה.

 

4. מערבבים את כל חומרי החזרת, מתעטשים, מכסים ומאשפזים במקרר .

 

 

חזור למעלה
חזרת לבנה

 

חומרים: 

שורש חזרת גדול ויפה, במשקל 200 גרם לפחות

1/2 כוס מיונז מאיכות משובחת, רצוי ביתי

 

הכנה:

1. מצטיידים במסכת צלילה ובשנורקל. כן, מרכיבים את זה על הראש או שבוכים. קולפים את שורש החזרת בסכין חדה ומעבדים לשבבים במעבד מזון. האמיצים מגררים בפומפיה.

 

2. מערבבים את החזרת עם המיונז ושולחים למקרר.

 

חזור למעלה
לפנייה לכתב/ת
    קישורים ממומנים
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה חזרת - איך אתם מכינים?
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד