שתף קטע נבחר

הלילה: תקלה בשירות ה-ADSL של בזק

סדרת התקלות נמשכת. לאחר HOT, הגיע תורו של Wow. מנויי ה-ADSL באיזור המרכז לא הצליחו להתחבר הלילה לרשת במשך מספר שעות

מנויי Wow, שירות ה-ADSL של בזק באיזור המרכז סבלו הלילה מתקלה שנמשכה מספר שעות. מבזק נמסר כי לא מדובר בתקלה כלל ארצית, וכי גולשים שהיו מחוברים לא נותקו מהשירות, אך מנויים שביקשו להתחבר לרשת לא הצליחו בכך בשל תקלה בתוכנה.

 

השבועות האחרונים מתאפיינים בשלל תקלות אינטרנט, הן של ספקי התשתית והן של ספקי האינטרנט. מנויי 012 קווי זהב מדווחים מאז שלשום כי אינם יכולים לשלוח או לקבל דואר אלקטרוני מאז שלשום, ולמרות שאתמול (ד') נמסר מהחברה כי התקלה תוקנה, המנויים המשיכו לסבול ממנה עד שעות הערב.

 

שלשום קרתה תקלה בתשתית האינטרנט של חברת HOT בשל פגיעה בנתב מרכזי באיזור נתניה. התקלה נמשכה מספר שעות וגרמה לניתוקים של מנויי החברה בכל הארץ.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
תקלה של בזק
תקלה של בזק
מומלצים