שתף קטע נבחר

לאירוח מהיר: מאפה ירקות, אגוזים וגבינה

נפלו עליכם אורחים במפתיע? למיכל פאר ממגזין שף יש מתכון מנצח למאפה שחום וריחני מירקות, גבינה ואגוזים, שיעזור לכם להתמודד עם המשימה בהצלחה

המרכיבים:

1/2 2 כוסות אגוזים מעורבים לא קלויים לפי הטעם (אגוזי מלך, שקדים, קשיו וכו')

1 כף שמן

בצל קלוף וקצוץ דק

2 שיני שום קצוצות דק

3 גזרים קלופים ומגוררים דק

3 קישואים מגוררים דק

1 כוס גבינת צ'דר מגוררת

1 כוס פירורי לחם

3 ביצים

1 כף שמן שומשום

2 כפות טימין יבש או טרי

מלח ופלפל

כלים: 10 כלים אישיים בנפח 150 מ"ל או תבנית באורך 30 ס"מ

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים את התבנית או התבניות.
  2. קוצצים גס את האגוזים ומעבירים לקערה.
  3. מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים עד שהבצל שקוף ומוסיפים לאגוזים שבקערה. מוסיפים לקערה את הגזרים, הקישואים, גבינת הצ'דר, פירורי לחם, הביצים, שמן השומשום, הטימין, מלח ופלפל ומערבבים. מעבירים לתבנית או לתבניות ומשטחים. אופים 45 דקות עד שעה, עד השחמה.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: איתמר צוקרמן
לאירוח מהיר. מאפה גבינה, ירקות ואגוזים
צילום: איתמר צוקרמן
לאשה בפייסבוק
מומלצים