שתף קטע נבחר

הקניון הערבי הראשון נפתח באום אל פאחם

קניון עבד לטיף נפתח בהשקעה של 40 מיליון שקל, ומשתרע על 13 אלף מ"ר. הבעלים, מוחמד עבד לטיף: אנחנו מתכוונים למתג אותו כקניון הזול ביותר במדינה

נפתח באופן רשמי קניון עבד לטיף באום אל פאחם. מדובר בקניון הראשון שנפתח במיוחד למגזר הערבי. הקניון, שנקרא על שם בעלי המקום, מעוצב מבחוץ כבניין היי-טק כשעיצוב הפנים הוא בסגנון איטלקי ומשתרע על פני 13,000 מ"ר של הלבשה, הנעלה, מוצרי חשמל ומתחם אוכל בבניין בן 5 קומות. לקניון גם 150 מקומות חנייה.

 

בקניון נפתחה לראשונה במגזר הערבי חנות רשת של אפרודיטה לבגדי נשים, וכן סניף של פיצה האט וניו– פארם. שלוש הקומות העליונות מוקדשות לריהוט של עבד לטיף. בנוסף במקום סניף של חברת קידס, אימפריה מחסני חשמל, קאזה דברי נוי לבית, קלאסה – מתנות לגבר, רשתות ביגוד ערביות כמו אופנת שורוק, אופנת סהרה, אופנת ספורט פדעוס, שטיחי אלעמיר ובית קפה נענע.

 

"אום אל פחם חייבת להפוך למטרופולין שיהווה סמל לדו קיום, פריחה כלכלית וחיים משותפים", אמר ל-ynet ראש עיריית אום אל פחם, האשם עבד אל רחמן.

 

דמי השכירות בקניון נאמדים בכ-15 דולר למ"ר, מתוכם 7 דולר למ"ר משולמים עבור ניהול המבנה. הקניון יהיה פתוח כל השבוע, כולל שבת, בין השעות 10.00-22.00.

 

מוחמד עבד לטיף, הבעלים ומנכ"ל הקניון, אמר כי "קהל היעד שלנו בקניון הוא לא רק אנשי המגזר הערבי, אלא כלל תושבי ישראל ומטיילים הנמצאים בדרכם צפונה ובחזרה למרכז. אנחנו מתכוונים למתג אותו כקניון הזול ביותר במדינה".

 

"אני חושב שהאנשים כבר הבינו שאום אל פחם זה לא מה שנתפס אלא עיר גדולה שיכולה להציע בתי עסק, גלריות וחנויות", אמר מנכ"ל הקניון מוחמד עבד אלטיף. "עסקים רבים עודדו אותנו וליוו את הפרויקט, ביניהם חברת ניו פארם שהתעקשה להקים את הסניף הראשון במגזר הערבי דווקא כאן באום אל פחם, אצלנו בקניון". לדבריו, מדובר בצעד חשוב נוסף בדרך לדו קיום יהודי ערבי והחזון שלו שבמקום יבקרו אנשים רבים, ביניהם גם ישראלים, יהודים הנוסעים על כביש ואדי ערה בדרכם לכביש 6.

 

סייעה בהכנת הידיעה שרון רופא-אופיר

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים