שתף קטע נבחר
מוסקה יוונית אלוהית
למטה: שכבת חצילים פריכים, מטוגנים בשמן זית. מעליה: שכבת בשר טחון, שבושל בעדינות עד שבושם בטעמי עלי דפנה, קינמון ועגבניות. מעל הכל: ציפוי רך, מתמסר, ספוג בטעמיו הכובשים של המאכל כולו. הכל ביחד: מוסקה, שזה דבר טוב מאוד
 תגובה חדשה
הצג:
כל התגובות לכתבה "מוסקה יוונית אלוהית"
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מ"שף" באהבה
הדרך היוונית המענגת להכין מוסקה
צילום: יוסי סליס
המחברת, איילת הירשמן, היא עורכת מגזין "שף" מבית "לאשה"
צילום: אוהד רומנו
לאשה בפייסבוק
מומלצים