שתף קטע נבחר

פריטטה עגבניות וקשקבל

שזו הדרך האיטלקית להגיד חביתה תפוחה ומופלאה

 

 

 

השבוע בעיתון "לאשה": עוד רעיונות נפלאים לבראנץ' ושפע של מתכונים שמחים ומבדחים לאוזני המן

 

בשבוע הבא בווידאו שף: פיצה טורטיה, הכי קרנבל שיש

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
נפלאה לכל ארוחת מזנון. פריטטה
צילום: יוסי סליס
המחברת, איילת הירשמן, היא עורכת מגזין האוכל "שף" מבית "לאשה"
צילום: אוהד רומנו
לאשה בפייסבוק
מומלצים