שתף קטע נבחר

עם כוסברה וצ'ילי: לביבות תירס למבוגרים

לביבות תירס הן אחד המאכלים שילדים הכי אוהבים, אבל מי אמר שרק להם מגיע ליהנות? השף ישראל אהרוני מכין לביבות תירס ועוף בתיבול של צ'ילי, כוסברה וג'ינג'ר. לביבות תירס - לגדולים

לביבות חריפות של תירס ועוף

מתכון של השף ישראל אהרוני לד'פלוס קיטשן, קייטרינג הבית ב"סטואה" 

 

המרכיבים:

1/2 ק"ג בשר עוף טחון

1 כף פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק

300 גרם גרגרי תירס

1 כף גרידת לימון

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

1/2 צרור כוסברה קצוצה

2 ביצים

1 כף סוכר

4 בצלים ירוקים קצוצים לטבעות

2 כפות ג'ינג'ר קצוץ דק

2 כפות מיץ לימון טרי

1 בצל אדום קטן קצוץ דק

מלח ופלפל לפי הטעם

לציפוי: פירורי לחם

לטיגון: שמן זית  


(צילום: נלי שפר)

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה.
  2. יוצרים מהתערובת קציצות שטוחות בעובי 2-3 ס"מ.
  3. מצפים את הקציצות במעט פירורי לחם ומניחים בצד.
  4. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות. מוציאים מהמחבת, סופגים את עודפי השמן בעזרת מגבות נייר ומגישים.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים