אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

שכחו אותי בארץ

אילוסטרציה צילום: חגי אהרון
אילוסטרציה צילום: חגי אהרון
 
 


 

"הקברניט פנה להורים: אולי שכחתם את הבת?"

בחברת התעופה "סאן דור" בודקים כיצד יצאה לדרך הטיסה לפריז, ללא הילדה בת ה-4 שההורים השאירו בנתב"ג. "הם איחרו לטיסה ורצו עם ארבעה ילדים", אמר מנכ"ל החברה, "המשפחה הופתעה משאלת הטייס"

רועי מנדל
פורסם: 04.08.08, 01:08

הסיוט של הילדה בת ה-4 שנשכחה אתמול (יום א') על-ידי הוריה בנתב"ג נגמר כעבור כמה שעות, כאשר התאחדה בפריז עם משפחתה שהותירה אותה לבדה מאחור. בינתיים, נערך בחברת התעופה "סאן דור" תחקיר ראשוני של האירוע. לדברי מנכ"ל החברה, בצלאל קרבט, "הקפטן ניגש לבני המשפחה במטוס ושאל - 'הייתכן שבתכם נותרה בישראל?'".

 

הילדה, שנמצאה ממררת בבכי על-ידי שוטרת במשמרת הגבולות, הוטסה לצרפת מאוחר יותר בליווי דיילת. בסאן דור בדקו כיצד יצא המטוס לדרכו, מבלי שיבחינו כי אחת הנוסעות נעדרת. מהתחקיר הראשוני עולה כי ההורים איחרו אף הם לטיסה, שכמעט המריאה בלעדיהם.

 

"אחרי שכרזו לבני המשפחה במשך 20 דקות, עמדו הדיילות לסגור את הדלפק, המטוס כבר היה בדרך לסגירה, ופתאום הגיחו בריצה שני ההורים יחד עם ארבעה מילדיהם, אחת מהן תינוקת שאותם אחזו בידיים", מספר קרבט. "הדיילות ריחמו עליהם והסכימו לקלוט אותם, למרות שיכלו להשאיר אותם בארץ".

 

זמן קצר לאחר ההמראה, התקבלה ההודעה על הנוסעת החסרה. "דיווחו לנו על מציאת הילדה בנמל התעופה ובהמשך עודכן קברניט הטיסה. הקפטן ניגש אל בני המשפחה ושאל - 'הייתכן שאחת הילדות נשכחה בשדה התעופה?' והמשפחה היתה מופתעת מאוד לגלות שכן". שעה לאחר מכן, מציין מנכ"ל סאן דור, כבר היתה הילדה על המטוס הבא לפריז.

 

בעקבות האירוע הופנו טענות כלפי התנהלות אנשי החברה, על כך שלא הבחינו כי הילדה, שהופיעה ברשימת הטסים, נעדרת. "צריך לזכור שהיום היה העמוס ביותר בנתב"ג וכשהמשפחה רצה עם ארבעת ילדיה, איש לא חשב שיש עוד ילדה שנשכחה מאחור", אמר המנכ"ל.

 

הילדה הבוכיה אותרה באולם הנוסעים היוצאים, באזור הדיוטי פרי בסביבות 14:45, על-ידי שוטרת הגבולות שגית בן-עדן. כשניסתה בן-עדן לברר היכן הוריה, ענתה הילדה שאינה יודעת. אחרי שקראה לשוטרים נוספים, הם דובבו את הילדה והצליחו לברר את שם משפחתה ושמות הוריה. "ניסינו להגיע להורים ברגע שהבנו שהם על הטיסה, אולם המטוס כבר היה על מסלול ההרצה", סיפר ל-ynet מפקד ביקורת הגבולות בנתב"ג, רב-פקד אמנון שמואלי, "אני הרבה שנים בתפקיד, אבל לא קרה לי אף פעם מקרה ששכחו ילדה בשדה".

 


תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום


נקלעתם לאירוע חדשותי מעניין? שלחו ל - 5335 ישירות מהסלולרי שלכם.

 

 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as23-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©