שתף קטע נבחר

מאפי בוקר מהירים לחגים

קוראים להם, באמריקאית, פופ אובר, ובגרסה הזאת הם מופיעים עם צימוקים ומוגשים עם המון דבש לארוחת בוקר מהירה בימי החגים ובכלל

     

פופ אובר – מאפי בוקר מהירים עם צימוקים

12 מאפים בתבנית שקעים

 

המרכיבים

60 גרם צימוקים

3 כפות ברנדי

3 ביצים גדולות

1/2 1כוס (360 מ"ל) חלב

1/4 כפית מלח

2 כוסות (280 גרם) קמח תופח

5 כפות סוכר

30 גרם חמאה, מומסת

100 גרם אגוזי פקאן קצוצים

אפשרויות להגשה

דבש,חמאה

 

ההכנה

1. שורים את הצימוקים בברנדי 15 דקות לפחות (עד שעה).

2. מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). משמנים תבנית שקעים.

3. שמים בקערה את הביצים, החלב והמלח, ומערבבים לעיסה אחידה. מוסיפים לקערה את הקמח והסוכר, מערבבים, מוסיפים את החמאה ומערבבים לעיסה חלקה. מסננים את הצימוקים ומוסיפים לעיסה. מוסיפים גם את  אגוזי הפקאן ומערבבים. יוצקים לשקעי התבנית, כך שהעיסה תגיע עד לשלושה-רבעים מגובהם ואופים 25-20 דקות, או עד שהמאפים תפוחים וזהובים.

4. מגישים חמים, כדאי מאוד עם חמאה ודבש, שמניחים במרכז כל מאפה חצוי ומניחים להם לנטוף קצת.

 

 


 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יוסי סליס
מהירים ונפלאים. פופ אובר עם צימוקים
צילום: יוסי סליס
איילת הירשמן
צילום: אוהד רומנו
לאשה בפייסבוק
מומלצים