זו הדרך לצלם מכוניות
רונן טופלברג, מוותיקי הצלמים המוטוריים בישראל וללא ספק המוכר שבהם, עולה מדרגה - מעכשיו תוכלו לצפות בעבודותיו גם ברשת
חובבי הרכב בישראל מכירים את שמו של רונן טופלברג היטב. הצלם הוותיק התפתח במקביל לצמיחתה של התרבות המוטורית בישראל. החל במגזין הרכב טורבו שיצא לאור לפני כשני עשורים, בתקופות מוקדמות של מגזין האופנועים מוטו, דרך פחות או יותר כל מגזין שתעלו על דעתכם ועסק או עוסק במוטוריקה. במקביל צילם טופלברג עבור מגזיני טבע שונים ועיתונים יומיים, מגזין הגברים בלייזר ועוד. כמו-כן התבקש לצלם עבור יצרניות רכב שונות, ויבואנים מקומיים.
_g.jpg)
רונן טופלברג זכה להערכה יוצאת דופן בקרב העוסקים בתחום התקשורת המוטורית והעיתונות המודפסת בישראל, אך גם בקרב נציגי יצרניות רכב בחו"ל, אשר נחשפו לעבודתו המצוינת. במקרה של טופלברג, ניתן בהחלט לומר כי רמת העבודה והביצוע שפיתח והשיג עם השנים, העמידה אותו בשורה אחת עם טובי הצלמים בעולם הרכב בכלל.
_g.jpg)
כעת החליט רונן טופלברג, כי הגיע הזמן לפרסם את עבודותיו גם ברשת, הזדמנות מצוינת למי שאינו מכיר, להתרשם מעבודתו כאומן. בנוסף יהיו ללא ספק רבים שיזהו בתמונות המוצגות באתר שהעלה, את היסטוריית הרכב המקומית בעשרים השנים האחרונות. רונן מבטיח כי מדובר רק בתחילת הדרך, וכי בעתיד יתווספו חומרים רבים נוספים. תנו הצצה, כדאי לכם.