זה לא סוד שראובן עטר מחפש חיזוק לחלק הקדמי. הנטל שנושאים על עצמם עמית בן שושן, ברק יצחקי וטוטו תמוז הוא גדול, ולכולם ברור שחלוץ נוסף הוא תנאי הכרחי באם בית"ר ירושלים רוצה לחזור למאבקי הצמרת. עטר עמל בימים האחרונים עם היו"ר איציק קורנפיין על מגוון פתרונות לנושא, כשלא ברור איזה תקציב יועמד לרשותו מהבוס ארקדי גאידמק.
הבעלים התבטא לא פעם על רצונו להפחית בתקציב הקבוצה, כך שכל עסקה שהיא, בכל מקרה תהיה חייבת את אישורו. אחת האפשרויות שהועלו היא השאלתו של דמיטאר מקרייב ממ.ס. אשדוד, במסגרת עיסקה עד סיום העונה, עם אופציה לרכישתו בקיץ. נכון לעכשיו אין מו"מ, מאחר ובאשדוד בונים על מכירת החלוץ לאירופה בסכום של כ-2 מיליון דולר.
|
| צילום: דודי ועקנין. וידאו: עדי ששתיאל. עריכה: עוז מועלם |
אך אם עסקה כזו אכן תצא אל הפועל, לא מן הנמנע כי משה אוחיון יעשה את הדרך ההפוכה ויחזור לאשדוד בהשאלה, על מנת להוזיל בעלויות הבאתו של מקרייב.
אוחיון דואג לציין בכל הזדמנות כי טוב לו בבית"ר ירושלים, אך קשה להתעלם ממעט דקות המשחק שמקבל מי שעד לא מזמן פתח בהרכב הנבחרת. גורם בבית"ר הבהיר: "לא היה שום משא ומתן עם אשדוד. זאת ספקולציה, שאולי נועדה להעלות את מחירו של מקרייב. אוחיון הוא שחקן בית"ר וכל השאר לא היה ולא נברא". דרק בואטנג צפוי להישאר עד סוף העונה, כפי שהצהיר גם בראיונות לתקשורת בשבדיה,
כך שמעמדו של אוחיון לא צפוי להשתנות.
בינתיים ערכה בית"ר ירושלים אימון בוקר בבית וגן, אחרי ה-1:1 מול מכבי פ"ת והיום החופשי שקיבלו השחקנים.
המאמן עטר ערך לשחקני ההרכב אימון שחרור ולמעשה החל בהכנות למשחק הבית הבא, ביום ב' מול בני סכנין. טוטו תמוז, שנפצע בקרסולו והוחלף בהפסקת המשחק בשבת, לא הגיע לבית וגן, וצפוי לחזור לאימונים רק לקראת סוף השבוע.
עדיין לא ברור אם תמוז יהיה כשיר בזמן למשחק מול סכנין, אך נראה כי שיפור חל במצבם של שני פצועים אחרים, יואב זיו וברק יצחקי. השניים לא שיחקו בשבת וערכו אימון אישי, כשבמהלך השבוע הם צפויים לחזור לאימונים מלאים. שמעון גרשון ערך אימון מלא, אך עדיין לא הוחלט אם יוכל להיכלל בסגל לקראת יום שני.