קצבת זקפה
אודי בילה בסך הכל 40 שניות עם נערת ליווי - ועדיין השאיר אצלה לא פחות מ־200 שקל. חישוב פשוט מעלה שהוא גומר נורא מהר
שנות כלבה
למה אני לא מסוגל להתאהב בבחורה טובה וחמודה? למה אני תמיד נמשך לנשים ביצ'יות שיודעות רק לעשות מניפולציות, לספר סיפורים מעצבנים על האקסים שלהם, לגמור לי את החסכונות ולהשאיר אותי עם הזין ביד? למה?
יוס
זה מאוד פשוט: אתה מתאהב בבחורות מרושעות כי הטובות משעממות אותך. ותשמע, יש בזה משהו. באמת פחות מרגש להיות עם מישהי שרוצה אותך, שמוכנה להחליק לך את כל ההרגלים המעצבנים שלך, שאין לה אקסים, אין לה ידידים, והיא יושבת כל ערב ומחכה שתגיע. אבל הדברים הם לעולם לא כפי שהם נראים, ובטח שלא כשמדובר בנשים. תכלס, בסוף כולנו אותו דבר. אותם מצבי רוח, אותה נידיות ואותו מרמור כללי. הביצ'יות פשוט לא מסתירות את זה, ותאמין לי שאחרי שנה ביחד גם זה הופך לפחות מרגש.
יוס ידידי, אני מציעה שתתגבר על השעמום של ההתחלה, תמצא לך אחת רגילה ותמתין בשקט. בסופו של דבר, גם הבחורה הטובה והחמודה שמשעממת את התחת תהפוך להיות זונה שיודעת לעשות מניפולציות. זה יקרה מיד אחרי שהיא תהיה בטוחה שאתה שלה מעבר לכל ספק, ואז תקבל את כל הרפרטואר: היא תספר לך סיפורים מעצבנים על האקסים שלה, תגמור לך את החסכונות ותשאיר אותך עם הזין ביד בדיוק כמו שאתה אוהב. סבלנות מאמי. רק סבלנות.

נשי על הכוונת
החברה שלי מאוננת בערך פעמיים בשבוע. היא טוענת שזה לא כי אני לא מספק אותה, אלא כי היא צריכה את זה בשביל עצמה. גם אני מביא ביד מדי פעם, אבל זה דווקא כן בגלל שאני רוצה יותר סקס ממה שהיא נותנת לי. בקיצור, האם היא סתם מחרטטת ובעצם הסקס בינינו לא מספק אותה, או שלנשים יש איזה קטע אחר?
עודד
אין שום קטע, ובטח שלא אחר. נשים מאוננות בעיקר בשני מקרים: כשהן חרמניות על מישהו והוא איננו, או כשהן לא גומרות.
מה? לא גומרות?
כן, עודד - וכן, כל הגברים שקוראים את המדור הזה - אני אומרת את זה בפעם האלף, ואמשיך להגיד את זה עוד אלף פעם עד שתפנימו וזהו: אנחנו הרבה פחות מבסוטיות מכם ממה שנדמה לכם, ואנחנו מזייפות. אני חוזרת, מ־ז־י־י־פ־ו־ת. שתי התשובות הגבריות הגנריות לאמירה הזאת הן: 1 (המזלזלת): "נראה לי שאני יודע מתי מישהי באמת גומרת", ו־2 (הכועסת): "אני לא מבין למה לא להגיד פשוט מה אתן רוצות". תשובותי (בהתאמה) הן: "לא תאמינו כמה קל לזייף גם כיווצים בפי הטבעת", ו"ניסינו, לא הלך מי יודע מה".
את הדיון הנ"ל אני מנהלת נון־סטופ עם חברי הגברים (ולעיתים גם עם גברים זרים שאני פוגשת בשדרה), וזה לא מתקדם לשום מקום כבר שנים. אני לא מצליחה לשכנע אותם שנשים מזייפות בשביל האגו הפגיע שלהם, ושאם מישהי מנסה להיות כנה - למשל להודות שכדי לגמור דרושות לה יותר מעשר דקות של פמפום, תנוחה מסוימת או אביזר - הם אמנם מגיבים בפתיחות הראויה, אבל בסופו של דבר היא תמיד מצטערת שהיא בכלל התחילה עם זה, ו/או שהיא לא עברה כריתת דגדגן בגיל צעיר וגמרה עניין. בקיצור עודד, אם זה לא היה מספיק ברור: החברה שלך מזייפת, וזאת גם הסיבה שהיא צריכה פחות סקס ממך. זה לא שהיא לא חרמנית; זה שהיא לא גומרת. מצטערת, אבל זאת האמת. ואני אפילו לא משלה את עצמי שמשהו ישתנה רק כי עכשיו אתה מודע לזה, כי בעצם הבעיה הרבה יותר גדולה.
על כל אישה שמנסה להתקדם מבחינה סיפוקית ולהגיד את האמת, יש אולי 200 שמעדיפות לזייף, לא להודות בזה ולאונן פעמיים בשבוע - וזה משאיר לגברים מספיק מרחב תמרון כדי לא להתמודד עם הנושא, ופשוט לעבור הלאה למישהי אחרת. זה מן הסתם מה שיקרה גם לכם: בסוף תיפרדו, וכל אחד ימצא מישהו אחר לחיות איתו בשקר עד עצם היום הזה. ככה ימשיכו הדברים להיראות עד שכל הנשים יאחדו כוחות ויחליטו שעדיף להן להיות לבד מאשר לחיות ככה, או שהמשיח יגיע ויגור זאב עם כבשה.
קבלת דבר בזרמה
הייתי אצל נערת ליווי וגמרתי תוך 40 שניות (אני לא יודע למה זה היה כל כך מהר, אולי בגלל שהייתי מאוד חרמן), אבל היא בכל זאת גבתה ממני מחיר מלא. זה יצא 200 שקל ל־40 שניות. כן, היא מרוויחה יותר ממנכ"ל בנק הפועלים. זה פייר?
אודי
אה, אני מבינה מה קרה פה. את כל השאלה הארוכה הזאת כתבת רק כדי שיהיה לך תירוץ לכתוב "היא מרוויחה יותר ממנכ"ל בנק הפועלים". שזה באמת משעשע, וכגרפומנית אני לגמרי מזדהה עם הצורך להעלות את זה על הכתב. אבל מה, עכשיו אני צריכה לשבת ולשבור את הראש איך לענות על הקשקוש הזה. זה פייר?
בשום בנים
אני בת 25, ונראה לי שלא ממש טובה במיטה. היו לי כמה מערכות יחסים שנגמרו ממש מהר, והחבר האחרון שלי הסביר שזה בגלל שהסקס פושר. איך משתפרים?
הילה
אקדים ואומר שאין דבר כזה "טובה במיטה". מיטה זה עניין של כימיה; כל מה שבחורה צריכה לעשות כדי להיחשב לטובה במיטה זה פשוט ליהנות, ואם אפשר אז בארבעה קולות. לגבי הגבר, ההנאה שלו במיטה תלויה הרבה בשאלה אם נדמה לו שהוא מצליח לספק את הסחורה, וקצת בעוד אלמנט פסיכולוגי (או פסיכוטי, אם לדייק). אבל לפני הכל ניצבת המשיכה,
שהיא הבסיס לכל סקס טוב ומרגש - ולגבי מהותה נפל לי לאחרונה אסימון. תשמעי טוב: הגעתי למסקנה שכל עוד לא הגענו לרמה רוחנית גבוהה שבה אנחנו עושים אהבה שאינה תלויה בדבר, הבסיס לריגוש מיני אצל כל בני האדם היה ויישאר פחד.
פחד מייצר אדרנלין, ואדרנלין מייצר משיכה חייתית. זאת הסיבה לכך שבשעת סכנת מוות למשל, הליבידו מיד מתעורר (אפילו הכרתי פעם מישהו שהיה מקבל זקפות מתוכנית על גלישת גלים בקוסטה ריקה. באמא שלי). לפי התיאוריה שלי, גם כדי לחוות משיכה מטורפת אנחנו זקוקים להתרגשות ולאדרנלין. זה אולי נשמע קצת מופרך, אבל זה נכון, ובמיוחד לגבי גברים. עובדה: בשנייה שהם מרגישים בטוחים מדי, הם נרדמים על הספה.
במקרה שלך, סביר להניח שאת בסדר גמור במיטה, אבל משעממת באופן עקרוני. את בחורה טובה שנראית בסדר (כוסיות מפחידות גברים אוטומטית - הם מרגישים לא ראויים, והתחרות הפוטנציאלית דואגת לאדרנלין), ולא עושה בלגנים. כדי לשנות את המצב הזה ולדחות את השגרה הרקובה שהיא גורלה של כל מערכת יחסים מונוגמית ארוכה, את צריכה להפוך לפחות מובנת מאליה. פחד נטישה, חרדת ביצוע, אימה פתולוגית בסיסית מנשים, סרטים של סטיבן קינג בתור פור־פליי - תשתמשי בכל מה שיש לך. תכניסי אותו לסטרס נוראי, וחיי המין שלך ישתפרו פלאים. זה הכל. אין דברים שאת צריכה ללמוד כדי להשתפר, אף שלעולם לא מזיק ללמוד למצוץ בסגנון המסחטה.
כל הבא ביד
אני והחברה שלי עושים הרבה סקס, אבל בכל זאת יוצא לי יותר לאונן לבד. האם זה עלול לפגוע בסיכויי להיות אבא?
גיא
כן, אם אתה מתכוון לעשות ביד במקום לקחת אותה למיון יולדות.

Crotch
ויברטור שמתחזה לחטיף
הטוב: הוא קטן, זול ופשוט לתפעול, והעיקר - מוסווה ברוב תחכום בתוך עטיפה המעוצבת כחטיף שוקולד. אפשר לשים אותו על השידה שליד המיטה או בתיק, ואף אחד לא יעלה בדעתו לבדוק מה זה. במילים אחרות, אידיאלי לבתולות רטט.
הרע: ובכן, בתולות רטט נוטות לסבול משלל בעיות נוספות. סתם לדוגמה, לאחרונה שמעתי סיפור מצמרר על מישהי שמעולם לא גמרה, ואפילו טוענת שמעולם לא אוננה.
המכוער: שואל אם יש גם בעטיפה של טוויסט.
המחיר: 63 שקל. להשיג ב"סיסטרס, רשת ידידותית לנשים", 5506678־03.
- לא הספיק לכם ממנה? רוצים לקרוא עוד? הכנסו לאתר של קארין ארד