אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

ליגת העל

משה אוחיון צילום: אלי אלגרט
משה אוחיון צילום: אלי אלגרט
 
 


אפליקציית השוואת מחירים בתיירות
 

משה אוחיון: "היה ברור שאעבור רק לאשדוד"

הקשר חזר לקבוצת נעוריו אחרי חצי שנה בבית"ר והשתתף בניצחון 2:4 על הנוער: "אני עוזב בצער, אך רוצה לשחק ולבשל". וההמשך? "מקווה לחזור לנבחרת". הולצמן: "ידענו שהוא יחזור"

איזי עין דור
עדכון אחרון: 21.01.09, 19:48

הקשר משה אוחיון החל היום (ד') את דרכו המחודשת במ.ס. אשדוד, אחרי ששב אליה בתום כחצי שנה במדי בית"ר ירושלים. אוחיון השתתף בניצחון 2:4 על קבוצת הנוער, שבמקור נועד כדי לבחון את השוער הקרואטי, דראגו סטויקיץ'. האחרון הרשים ביכולתו וימשיך להיבחן.  

 

במשחק נבחן גם קרלוס אנריקה דה קסטרו, בלם אורוגוואי בן 29 שהגיע על פי המלצתו של כריסטיאן גונסאלס, אולם לא הרשים ושוחרר. עם הקבוצה התאמן גם מגינה לשעבר, מאור פרץ, שעבר ממנה לפני שלוש שנים להפועל תל אביב.

 

עוזר המאמן שי הולצמן אמר ל-ynet: "אנחנו שמחים שמשה אוחיון חזר אלינו. גם כשהוא עזב, זה היה כבן בית והיחסים איתו תמיד היו קרובים".


"יש לי מקום בנבחרת". משה אוחיון ודרור קשטן (צילום: אלי אלגרט)

 

"ידעתי שמתישהו משה יחזור לכאן", גילה הולצמן, שאגב ממשיך להתאמן כרגיל עם הקבוצה. "זה הבית שלו. באשדוד מתייחסים לשחקנים בצורה אחרת ויש שחקנים שהכי מתאים להם זה להיות כאן. לפעמים מנסים מקומות אחרים, אבל בסוף חוזרים כי זה אחד המועדונים הכי ביתיים וחמים שיש".

 

על נסיבות עזיבתו של אוחיון בקיץ הוסיף הולצמן: "אני תמיד טוען ששחקן שטוב לו במקום מסוים, לא צריך להחליף אותו, אבל משה רצה לנסות משהו גדול יותר ובית"ר זה משהו גדול. אבל אנחנו מקבלים אותו בחזרה באהבה".


"לא צריך לעזוב מקום שטוב לך בו". הולצמן (צילום: יוסי דוס סנטוס)

 

אוחיון עצמו, שכבר הספיק להפרד מחבריו בבית"ר ירושלים, אמר ל-ynet: "אני
יודע כמה אשדוד אוהבת אותי ולהיפך. הם מאוד רצו אותי וסיכמתי איתם שאם אעבור לקבוצה אחרת בארץ, זה יהיה רק לאשדוד. זה היה ברור לי לאורך כל הדרך. הסכמתי לוותר על הרבה מאוד כסף בבית"ר כדי לחזור לאשדוד".

 

על סיום התקופה בבית וגן הוסיף אוחיון: "אני עוזב בצער את בית"ר ירושלים, אבל אני גם רוצה לשחק. אני רוצה לחזור לבשל, להקיע ולעשות את הדברים שאני אוהב, ודרך זה גם לחזור לנבחרת, כי אני חושב שיש לי שם מקום וכבר הוכחתי את זה בעבר".

 


פרסום ראשון: 21.01.09, 12:15

 

תגיות: משה אוחיון | אשדוד

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום

 
 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

כדורגל ליגת העל
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as29-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©