שתף קטע נבחר

איך מטגנים קרפים

לא משנה אם אתם קוראים לזה קרפ, פאלצ'ינטה או בלינצ'ס, העיקר שתכינו אותו נכון. אז כמה חמאה שמים, באיזה שלב הופכים, ואיך דואגים שהקרפ לא ישרף או יצא שמנוני מדי? השף מאיר דנון מטגן את הקרפ המושלם

 

מתכוני בלינצ'ס:

עם תרד, חצילים וכרשה: בלינצ'ס מלוחים

מתכון מבית סבתא: בלינצ'ס בלי לנג'ס

חביתיות הקסם: שלושה מתכוני בלינצ'ס

 

השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה"

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים