גוגל רוכשת עוד חברת פרסום מקוון
ענקית החיפוש ממשיכה במסע הקניות שלה ורוכשת חברת פרסום נוספת, השנייה החודש
בהודעה שפורסמה בבלוג החברה, הודיעה אתמול ענקית החיפוש על רכישה של חברת פרסום אונליין בשם טרסנט (Teracent) העוסקת בטיוב אוטומטי של פרסומות מקוונות.
מוקדם יותר החודש רכשה גוגל את אד-מוב, חברה לפרסום עבור מכשירים סלולרים וגאדג'טים ניידים, ב-750 מיליון דולר. טרם נמסר מה המחיר ששילמה גוגל עבור רכישת טראסנט.
טרסנט היא חברה פרטית שהוקמה ב-2006 והתקיימה על פחות מעשרה מיליונים בהשקעות. מקימה הוא יוצא חברת אינקטומי, בן 26 שהסתייע במנהלים מיאהו ו-advertising.com בהקמתה.
"הטכנולוגיה של טרסנט מאפשרת לבחור מאלפי רכיבים להצגה בפרסומות בזמן אמיתי," נכתב בהודעה של גוגל. "ניתן יהיה לבצע התאמה של אלמנטים אלו על פי משתנים כמו מיקום גיאוגרפי של המשתמש, שפה, תוכן האתר בו מתפרסמת המודעה, שעה ביום או נתוני הצלחה של פרסומות שונות."
גוגל רוכשת
צילום: איי פי
מומלצים