שתף קטע נבחר

מסתמן: אוהדי מכבי ת"א יקבלו את שערים 4-5

הצהובים מסתערים על הכרטיסים למשחק מול מכבי חיפה בשבוע הבא, וקרוב ל-2,000 מהם כבר נמכרו. ליריבה הוקצו 2,700 בלבד לשער 7. חניכיו של נמני קיבלו יום חופשי מאימונים

אחרי הניצחון הגדול על הפועל באר שבע ביום שני באצטדיון וסרמיל, מחכה למכבי תל אביב המבחן האמיתי ביום שני הקרוב, אז תארח את מכבי חיפה בבלומפילד. "ניצחון כזה נותן בטחון לשחקנים", אמרו במכבי לאחר המשחק בדרום, ומסתבר שלא רק לשחקנים, אלא גם לאוהדים שמסתערים על הכרטיסים כבר מאתמול.

 

נכון לעכשיו קרוב ל-2,000 כרטיסים כבר נמכרו לאוהדי מכבי, שמחזיקים גם בכ-6,000 מנויים למשחקי הבית של הקבוצה. האוהדים דרשו מההנהלה להקצות לאוהדי חיפה יציע אחד בלבד, בדומה למה שמקבלים האורחים במשחקי הבית של האלופה בקרית אליעזר.

שבחון מול מכבי פ"ת, ימשיך לחכות להזדמנות שלו על הספסל (אלי אלגרט)

 

לירוקים הוקצו 2,700 כרטיסים בלבד לשער 7 בבלומפילד, כאשר שערים 4-5 עדיין מוקפאים. בחיפה נמכרו עד כה כ-1,800 כרטיסים ביומיים הראשונים של המכירה, ובעיר קיים ביקוש לכ-2,220 הכרטיסים הנותרים

של שערים 4-5. ממכבי נמסר כי אם המכירה לאוהדי הקבוצה תימשך באותו הקצב, ייפתחו גם השערים הללו לקהל הצהוב. מנגד, אם לא יהיה ביקוש, יפתחו בסופו של דבר היציעים המדוברים לאוהדי חיפה.

 

מכירת הכרטיסים תימשך היום ומחר (15-18) בקרית שלום, וכן בשישי ושבת (11-15). ביום ראשון ייפתחו הקופות שוב (15-18) ובמועדון מעריכים כי כל הכרטיסים ייאזלו עד אז וקופות האצטדיון ביום המשחק לא ייפתחו כלל.

 

בזמן שהאוהדים רודפים אחרי כרטיסים למשחק המסקרן, חניכיו של אבי נמני זכו היום לחופש מאימונים. מחר תפתח מכבי בהכנות לקראת המשחק ביום שני, כאשר המנג'ר צפוי להנות מסגל מלא. נכון לעכשיו, מסתמן כי ההרכב שניצח את ב"ש, ימשיך לקבל קרדיט גם מול הקבוצה של אלישע לוי, כאשר משמעות הדבר היא שיובל שפונגין, יוסי שבחון ויובל אבידור, ימתינו להזדמנות על הספסל.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אוהדי מכבי ת"א
אוהדי מכבי ת"א
צילום: אלי אלגרט
מומלצים