ידידות: 1:3 להפועל ב"ש על הכח ר"ג
שערים של קדוסי, רביבו ופדידה, הספיקו כדי להכריע את הקבוצה מהלאומית, במשחק שנועד להכשיר את מוחמד אדאמו
גם ניצחון במשחק ידידות זה משהו, לא? הפועל באר שבע גברה היום (ד') 1:3 על הכח עמיד רמת גן במשחק הכנה שנועד בעיקר על מנת להכשיר את הרכש הטרי, מוחמד אדאמו, לקראת משחק הליגה הקרוב מול הפועל תל אביב. במשחק מול האדומים, ביום ב' הקרוב, הקשר צפוי לערוך את הופעת הבכורה הרשמית.
כבר בדקה ה-20, אוהד קדוסי כבש את השער הראשון מבישול של אייל שן. עשר דקות בתוך המחצית השנייה בישל החלוץ את השני לדוד רביבו, כשחנן פדידה מוסיף עוד אחד כעבור רבע שעה.

הכח הצליחה לכבוש גם היא לקראת הסיום מרגלי לירון מוסקט, אבל מי שחזר מחוייך בסיום, הוא גיא עזורי. במדי הכח שותף לראשונה
שחקן הרכש מהפועל רעננה, ארמנדו לסקאנו.
מאמן הפועל ב"ש אמר בסיום: "המשחק הזה נועד כדי לבדוק את אדאמו, שהיה אמור לשחק כבר במחזור הקודם ואיחר את הרישום בבקרה התקציבית בחצי שעה. בדקנו את מה שצריך לבדוק והתרשמנו ממה שצריך להתרשם ועכשיו הראש לגמרי במשחק מול הפועל ת"א".
עזורי לא שיתף את פבל פרגל ואביתר אילוז הפצועים, אך נתן במה לשחקנים שבדר"כ לא זוכים ליותר מדי דקות משחק. שני הפצועים חזרו לאימונים מלאים, אך נכון לעכשיו אינם צפויים לחזור לסגל כבר ביום שני.
אוהד קדוסי
צילום: רועי עידן
מומלצים