מכבי נתניה - מכבי חיפה מחוץ לטופס הטוטו
המועצה להסדר ההימורים בספורט לא מאמינה בכוחה של הקבוצה מעיר היהלומים להפתיע, ובחרה לוותר על המשחק ולהוציאו מהטופס הקרוב. בנתניה קיבלו זאת באכזבה
על פי טופס הטוטו של שבת הקרובה, נראה כי המועצה להסדר ההימורים בספורט לא ממש מאמינה בקבוצה מעיר היהלומים. משחקה של מכבי נתניה, מול האלופה והמוליכה מכבי חיפה (ש', 19:30, הקופסה) הוצא מטופס הטוטו, למרות שעל פניו נחשב לאחד המשחקים היותר מעניינים במחזור הקרוב.
במועצת ההימורים הסבירו, כי המהלך נובע משיקולים מקצועיים בלבד, על מנת להעניק איזון בין המשחקים, וכדי שלמהמרים יהיה מבחר אטרקטיבי יותר. בנתניה מודעים להבדלי הרמות בין שתי הקבוצות, אך למרות זאת קיימת אכזבה מההחלטה להוציא את המשחק מטופס הטוטו, כי הם סבורים שביכולתם להפתיע בשבת.
הבשורה הזו הצטרפה ליום עמוס בחוויות בקבוצה מהקופסה, לאחר שנודע כי הבעלים דניאל יאמר צפוי להודיע שאין בכוונתו להמשיך לתמוך בקבוצה, ובתום העונה הוא יעזוב את עיר היהלומים. "אעמוד בהתחייבות שיש למועדון עד סוף העונה", אמר הבעלים. "אגיע לישראל במהלך הימים הקרובים, אשב עם משפחתי ועם ההנהלה ולאחר מכן אודיע על כוונתי ביחס לעונה הבאה".
ללא כל קשר להתפתחויות בנושא, עיריית נתניה הבטיחה להעביר לאנשי המועדון, שנפגשו בשבוע שעבר עם נציגים מהעירייה כדי לדון על מצב הקבוצה לקראת העונה הבאה, את החלק הראשון מההקצאה העומדת על 1.3 מיליון שקל כבר בתחילת חודש מארס. כפי שכבר עשתה בעבר, ראש העיר מרים פיירברג, מתכוונת לשוחח בקרוב עם יאמר על תכניותיו לעונה הבאה. אגב, שחקני הקבוצה אמורים לקבל היום את המשכורות שלהם שעוכבו מספר ימים.