שתף קטע נבחר

בקבוקי אוונט דולפים לכם? אתם לא לבד

הרשת מלאה בתלונות של הורים שאינם מצליחים לסגור את בקבוקי ההאכלה של החברה בלי שידלפו. הבעיה, כך מסתבר, אינה בפגם בבקבוקים אלא באופן הסגירה המורכב והלא אינטואיטיבי שלהם. כך תסגרו אותם בלי להתלכלך

אתם הורים טריים לתינוקת או תינוק ומתקשים לסגור את הבקבוקים של אוונט בלי שידלפו? אינכם לבד בקושי הזה. מסתבר שהבקבוקים הנחשבים האלה תקינים, אך הנדסת האנוש שלהם מסובכת. הסגירה שלהם לא אינטואיטיבית, לכן כבר שנים שהורים רוכשים אותם ומתלכלכים והרשת רוחשת שמועות שמא הם פגומים.

 

 

"לפני כשנה קנינו לבתנו התינוקת ארבעה בקבוקים נטולי ביספינול A, בסכום של יותר מ-200 שקל", מספר אב שפנה ל-ynet, אחרי שבמשך חודשים תהה מה הוא עושה לא טוב. "הבקבוקים האלה נוזלים מהחיבור, ויש לכך הרבה עדויות באינטרנט - בארץ ובחו"ל. יש לבקבוקים פטנט מיוחד לשחרור אוויר, הבעיה היא שהפטנט הזה גם משחרר נוזלים. חשבתי שאנחנו עושים משהו לא נכון, אבל בפורומים בחו"ל מצאתי הרבה עדויות להורים שנתקלו בבעיה דומה".

 

ואכן בחיפוש אינטרנט אחר צירוף המלים: "Bottles Leak" או "Bottles Leaking" מופיעות 10 הצעות החיפוש הנפוצות ביותר, 5 מתוכן קשורות באוונט. כשמחפשים תחת הצעות חיפוש אלה, מגלים לא מעט תלונות והצעות לפיתרון (פלוס תמונות), מהשנים האחרונות, כולל 2010. גם בפורומים בעברית אפשר למצוא תלונות על הדליפה, ועדויות של הורים שמצאו פתרונות לא יעילים כמו "להדק בכוח" את הסגירה הלא נכונה.

 

"פניתי לחברה שמשווקת את הבקבוקים בארץ, כמיפל", מספר האב, "והנציגה אמרה שלא שמעה על הבעיה, וביקשה ממני: 'שלח אלינו בקבוק לבדיקה'. אבל כל ארבעת הבקבוקים סובלים מאותה בעיה, לכן מה הטעם שאשלח אליה בקבוק אחד והיא תגיד שהוא בסדר"?

 

כך תסגרו אותם נכון

מסתבר שיש דרך נכונה לסגור את הבקבוקים, רק שהיא דורשת סבלנות. לפטמת אוונט יש מערכת שסתומים להפחתת גזים, הגורמת למעבר חד כיווני של האוויר לתוך הבקבוק ולא לתוך ביטנו של התינוק. כשהתינוק אוכל, שולי הפטמה אמורים להתגמש ולאפשר לאוויר לזרום לתוך הבקבוק במקום לבטן התינוק. כמו בהנקה טבעית, התינוק שולט בזרימת החלב.

 

כדי להפעיל את השסתומים, לבקבוקי אוונט יש שיטת סגירה שדורשת פעולה לפי שלבים: ראשית, את הפטמה יש להכניס למתאים (שנראה כמו חצאית לבנה), ואז לסגור את המכסה, כששלושת החלקים מורכבים יחד על המיכל עצמו. הבעיה נוצרת שבאופן אינטואיטיבי, אנשים בדרך כלל לוקחים את הפטמה, מרכיבים אותה על החצאית הלבנה, את שניהם מרכיבים על המיכל ורק אז שמים את המכסה. לכן הבקבוק לא נסגר הרמטית.


כך סוגרים את בקבוקי אוונט

כך סוגרים את בקבוקי אוונט
1. וודאו כי הפטמה והמתאם הלבן יבשים.
2. הכניסו את הפטמה למתאם הלבן עד לשמיעת קליק.
3. כעת יש לשים את המכסה השקוף על הפטמה.
4. ואת שלושת החלקים יש להבריג יחד לבקבוק.

 

מפיליפס אוונט נמסר בתגובה: "לנציגות החברה הגיעו מספר פניות מלקוחות ישראליים בנושא. מדובר על מספר קטן מאוד של פניות ביחס לכמות הבקבוקים שמכרה החברה.

 

"אם לקוח נתקל במקרה שכזה הוא מתבקש לפנות למוקד שירות הלקוחות של החברה בישראל בטלפון 1-800-500-000 או דרך כתובת המייל infoavent@chemipal.co.il על מנת לקבל מידע נוסף. בעמוד הפייסבוק של החברה בישראל ניתן למצוא הוראות סגירה מדויקות לבקבוקים.

 

"מזה למעלה מ-25 שנה עוסקת חברת פיליפס אוונט בעיצוב וייצור בקבוקים איכותיים לתינוקות. הבקבוקים מעוצבים בהשראת הטבע, אשר פותחו לאחר מחקר וניסויים קליניים מקיפים".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המקצוענים
בקבוקים טובים, סגירה מורכבת
מומלצים