שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    נתח מס' 2: צלעות

    שמות נוספים: אונטר ריב.

     

    מראה: זהו הנתח המחבר את הצוואר עם האנטרקוט. הבשר מורכב משני חלקים: חלקו האחד רזה יותר ומרקמו מזכיר מעט את מרקם החזה, אך הסיבים דקים וקצרים יותר. חלקו השני יזכיר במעט את האנטרקוט, מה שעלול להטעות חלק מהאנשים.

     

    מאפיינים: בשר בעל טעם עדין, מזכיר מעט את טעמו של האנטרקוט. רמת שומניות בינונית, כשחלק אחד, כאמור, רזה יותר.

     

    שימושים: מתאים לצלייה ארוכה בנוזלים, בנתחים גדולים. לא מקובל לצלות אותו בנתח שלם כי הוא לא נפרס יפה. מתאים גם לטחינה.

     

    מה לא לעשות: לא מתאים לצלייה קצרה.

     

    איך קונים: למרות היותו אחד הנתחים הנפוצים ביותר הנמכרים קפואים, טעמו ומראהו שונים לגמרי בבשר הטרי.

     

    טיפ של קצב: אם משתמשים בבשר הזה לטחינה, הייתי טוחן אותו טחינה כפולה, הוא יתאים מאוד לקציצות עדינות-מרקם מבושלות ברוטב או מטוגנות.


    צלעות (צילום: ירון ברנר)

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "נתח מס' 2: צלעות"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים