שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    נתח מס' 16: כף

    מראה: נתח גדול נמצא בשוק הבהמה. מאופיין באחוזי שומן מעטים הנמצאים ב"מכסה" המכסה אותו, אשר לרוב מורידים אותו לפני שהוא מגיע ללקוח.

     

    מאפיינים: בעל סיבים ארוכים המקנים לו טעם ייחודי. אם פורסים אותו דק, הוא רך מאוד.

     

    שימושים: מבחינת הכנה זהו נתח מיוחד מאוד. הוא מתאים לצלייה, לאסקלופים ולשניצלים בפריסה דקה. הוא חלק ויפה וניתן להכין ממנו גם קרפצ'יו.

     

    מה לא לעשות: כמו כל הנתחים הרזים, אסור לבשל אותו יותר מדי. בשום אופן אינו מתאים לאומצות.

     

    איך קונים: אינו נמכר כקפוא.

     

    טיפ של קצב: החלק הכי נאה והכי מתאים להכנת אסקלופים או שניצלים דקים או רולדות אישיות מגולגלות לצלייה קצרה.


    כף מחולק לאורך, כפי שלרוב מציגים אותו בוויטרינה (צילום: ירון ברנר)


    נתח כף פרוס לאסקלופ (צילום: ירון ברנר)

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "נתח מס' 16: כף"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים