שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    רגל בקר

    מראה: עצם מרגל הבהמה, המוקפת במעט מאוד בשר ג'לטיני ועור.

     

    מאפיינים: מרקם ג'לטיני, מתפורר בבישול, מוסיף המון ג'לטין לתבשילים.

     

    שימושים: בישול ארוך, מרק הרגל המפורסם, חמין, קדרות, תבשילי קטניות או כל דבר שרוצים להסמיך. וכמובן ברגל קרושה.

     

    מה לא לעשות: לא מתאים לצלייה קצרה או הקפצה.

     

    איך קונים: אינו מגיע כקפוא, בגלל העצם.

     

    טיפ של קצב: פרוסה אחת של רגל בכל תבשיל או מרק תסמיך אותו באופן טבעי, מה גם שתמיד יימצא מי שיאהב לאכול את זה.


    רגל בקר (צילום: ירון ברנר)

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "רגל בקר"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מוגש מטעם: מוצר השנה
    מומלצים