שתף קטע נבחר

נתח מס' 19: ויסבראטן

שמות נוספים: ראש ירכה.

 

מראה: נתח "מדוגם", חלק ובצורת גליל.

 

מאפיינים: זהו נתח נקי משומן, אך בעל שכבת שומן חיצונית דקה בצידו האחד.

 

שימושים: מתאים במיוחד לבישול ארוך בנוזלים.

 

מה לא לעשות: למרות צורתו המפתה, אינו מתאים להקפצה וצלייה מהירה.

 

איך קונים: ניתן להשיג רק במצב טרי (חלק אחורי).

 

טיפ של קצב: עקב צורתו מתאים במיוחד למילוי. כמו כן, מומלץ לצפות אותו בשומן מבחוץ, שכן יש לו נטייה להתייבש.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים