שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    נתח מס' 19: ויסבראטן
    שמות נוספים: ראש ירכה.

     

    מראה: נתח "מדוגם", חלק ובצורת גליל.

     

    מאפיינים: זהו נתח נקי משומן, אך בעל שכבת שומן חיצונית דקה בצידו האחד.

     

    שימושים: מתאים במיוחד לבישול ארוך בנוזלים.

     

    מה לא לעשות: למרות צורתו המפתה, אינו מתאים להקפצה וצלייה מהירה.

     

    איך קונים: ניתן להשיג רק במצב טרי (חלק אחורי).

     

    טיפ של קצב: עקב צורתו מתאים במיוחד למילוי. כמו כן, מומלץ לצפות אותו בשומן מבחוץ, שכן יש לו נטייה להתייבש.

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "נתח מס' 19: ויסבראטן"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים