שתף קטע נבחר

הקמפיין של לופז ואנתוני: לא איבדו את ההומור

ג'ניפר לופז ומארק אנתוני אולי כבר לא ביחד, אבל עדיין שומרים על מצב רוח מרומם וחוש הומור מפותח, כשהם משחקים אותה אקי וסנדי בפרסומות החדשות והאופנתיות בכיכובם - בנפרד

הפגישה הבאה של ג'ניפר לופז ומארק אנתוני תהיה אולי בבית המשפט. אבל בינתיים, על פי הראיונות האחרונים שהעניקו לכלי התקשורת ועל פי פרסומות האופנה החדשות לחברת מרכזי הקניות האמריקניים Kohl's בהן הם מככבים, את חוש ההומור שלהם השניים לא איבדו.

 

הזוג המוזיקלי נפרד

 

הקמפיין החדש, במה שלנו הזכיר קצת את עבודותיהם של אקי אבני וסנדי בר, מציג את הזוג הפרוד לופז ואנתוני כשני עובדים בחברה, במסגרת היותם שותפים (מציאותיים) לעיצובי הבגדים המוצגים בקולקציה החדשה שהגיעה לא מכבר אל מדפי אגף האופנה של החנויות.

 

הפרסומת הראשונה של ג'ניפר לופז. "אני ג'ני מהבלוק!"

 

באחת, המצחיקה יותר לטעמו של המדור, השומר בכניסה לבניין החברה לא מזהה את הכוכבת ומבקש ממנה תעודת זהות. גם לאחר מסע שכנועים שכולל הדגמה חיה של שיריה, השומר לא משתכנע ולא מאפשר לה להיכנס.

 

ג'ניפר לופז והעט. העובדת משתגעת

 

בפרסומת נוספת נראית לופז מטריפה את העובדים בכך שהיא לוחצת בעצבנות על פקק של עט. אחת העובדות משתגעת לגמרי מההצקות של לופז ועוזבת בעצבנות את המשרד.

 

מארק אנתוני והטלפונים. לא משתלט על העבודה

 

כמו ללופז, גם לאנתוני שתי פרסומות משלו. באחת הוא נראה נלחם במכונת הקפה המשרדית, ולא מצליח להכין לעצמו קפה.

בשנייה הוא עובר ליד מרכזת הטלפונים של משרדי החברה ולא משתלט על כמות השיחות הנכנסות. גם השומר - אותו שומר אימתני מהפרסומות של לופז - לא שש לסייע לו במשימה.

 

ברשת Kohl's מיהרו לפרסם הודעה לפיה אין כל השפעה למצבם המשפחתי של השניים על הקמפיין החדש. "ג'ניפר לופז ומארק אנתוני הציגו כבר בעבר שני קווים נפרדים, איכותיים ועדכניים עבור החברה - לנשים ולגברים", מסר דובר החברה והוסיף: "החוזים עם שניהם נפרדים והפרידה שלהם לא תשפיע עליהם בשום אופן".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ג'ניפר לופז. הומור עצמי
ג'ניפר לופז. הומור עצמי
צילום: AP
מומלצים