שתף קטע נבחר

קאט פאוור ביטלה את הופעתה בישראל

הזמרת האמריקנית פרסמה בעמוד הפייסבוק הרשמי שלה שלא תגיע לישראל, וטענה כי "עם כזה חוסר מנוחה בין ישראל לפלסטין, אני לא יכולה להופיע ואני מרגישה חולה ברוחי"

הזמרת קאט פאוור מבטלת את הופעתה בישראל. כך מאשרת הזמרת האמריקנית בעמוד הפייסבוק הרשמי שלה הערב (ה'). הזמרת, ששמה האמיתי הוא שון מרשל פרסמה הלילה את דבר הביטול וכתבה: "בעקבות בלבול רב בנשמה שלי, להופיע מול המעריצים שלי בישראל עם כל כך חוסר מנוחה בין ישראל לפלסטין, אני לא יכולה להופיע. ואני מרגישה חולה ברוחי". שעות ספורות לאחר מכן, גם במשרד ההפקות ICP המפיק את המופע אישרו את דבר הביטול. 

 

זו אינה הפעם הראשונה שאמן מפורסם מבטל את הגעתו לישראל בעקבות דעות פוליטיות. בפעמים רבות אישרו זמרים וזמרות כי ארגונים פרו-פלסטינים שלחו אליהם בקשות שלא להופיע בישראל. אמנם מרשל לא חשפה פניות מסוג זה, אך סביר להניח כי נוצר עמה קשר, שכן היא החליטה לבטל את הופעתה ברגע האחרון ומאות כרטיסים כבר נמכרו להופעה שתוכננה להתקיים בראשון (12.2) במועדון רדינג 3 בתל-אביב.

 

מרשל, שנחשבת מאוד מעורכת ואהובה בצד האלטרנטיבי של עולם המוזיקה, החלה את דרכה המוזיקלית באמצע שנות ה-90 ומאז מקפידה להוציא אלבומים בקצב עקבי, להופיע ברחבי העולם ולזכות לביקורות נאות. במקביל להצלחת שיריה ואלבומיה, הפכה מרשל גם לאייקון אופנה. היא דיגמנה פעמים רבות והיתה לפנים של סדרת תכשיטים של חברת "שאנל". כמו כן עבדה מעט כשחקנית. היא היום בת זוגו של השחקן ג'יאובני ריבסי.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קאט פאוור. דפקה לנו ברז
קאט פאוור. דפקה לנו ברז
מומלצים