שתף קטע נבחר

חם בחוץ, קריר בבטן: מכינים גלידה בטעמים
הדבר הכי טוב שיש בקיץ הוא הגלידה - היא גם מצננת, גם מרעננת, אפשר להחליט על צבע וטעם והיא מעלה חיוך על הפנים. קרן קוזלוב יצאה לבדוק איך מכינים גלידה, איזה טעמים אוהבים הילדים ומה הקשר למכונת כביסה

אומרים שלכל אחד יש טעם משלו, שהוא דבק בו לכל החיים. מצד שני, יש את אלה שמוכנים להסתכן ומתנסים בכל טעם אפשרי. ברי המזל מגיעים עד לארצות רחוקות כדי להתנסות במה שמציעים שם, אבל לכולם משותף דבר אחד - כולם אוהבים גלידה.

 


 

אז מה בדיוק יש בגלידה? איך היא יוצאת כל כך סמיכה וטעימה ומי מחליט באיזה טעם היא תהיה? הלכנו לשאול את השף גיא טשקנט ועל הדרך גם בדקנו איזה טעמים אוהבים ילדים.

 

כתבת: קרן קוזלוב, צילום: רועי עידן, עריכה: דפי מקל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

גיא טשקנט הוא שף ובעלי רשת הגלידריות ג'לה המקיימת בימים אלה סדנאות הכנת גלידות לילדים, בחינם - לפרטים נוספים לחצו כאן

 

צילום: רועי עידן
אי אפשר לעמוד בפניה - גלידה
צילום: רועי עידן
צילום: רועי עידן
הכי טעים בטעם תות
צילום: רועי עידן
צילום: אורן מגורי כהן
קרן קוזלוב
צילום: אורן מגורי כהן
החופש הגדול
מומלצים